Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на комби дизел след 2003 год.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на комби дизел след 2003 год.

Колеги и приятели, някой може ли да погледне това:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...нзинова с газ. Ако някой се разходи и погледне как работи мотора на бензин и на газ, абе как е като цяло ще съм благодарен(почерпка) А, ако някой от вещите лица от СЗ се включи ще е супер
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Fi Hi ме разубеди за Теси-а. Какво бихте казали за тазаи:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=agy5u2пак е в Стара Загора. Някой има ли виждане по въпроса, че нещо ми се е набила на очи П.П. Хора на които вярвам, че разбират от коли ме разубедиха за Нисана. Много ми харесва и е фрашкан с екстри и в момента се кара от хората в автокъщата. Да пускам ли анкета с "да" или "не" да го гледам ли П.П.2 Благодаря на всички които ми пишат на ЛС, но пишете тук ама без да се заяждате един друг

Коментар

Колега вземай каквото ти се кара на теб ’’е естествено до колкото ти позвулява джоба’’. ако почнеш да слушаш други мнения за марки и модели просто ще стане голяма лудница.

Коментар

Веско, всичко е въпрос на късмет, що не отнася до кола 2ра ръчка. Без значение от марката, може да попаднеш на запазен екземпляр, но може и другата крайност.Ако те влече колата - взимай я. Но някак си ми се струва, че чак толкова глезотиики, дето има Нисана не ти трябват, ама ги искаш Що не хвърлиш едно око на Фокус? 2002-2004 година, комбита за по 3-4хилки
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Фордове съм карал вече 2 броя. Ще ми се нещо друго. За сега чакам инфо за Нисан-а от доверен човек в Стара Загора

Коментар

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...&slink=ah6el3+ На Мултито колкото и да му е по-къс багажника в сравнение с комбито, винаги можеш да свалиш едната седалка, като ще имаш място за количка/колело.++ Седалките са високи и поставянето/свалянето на бебешор е супер удобно, не е нужно да се превиваш на хармоника като в нормална кола.+++ Ако сложиш бебешкото кошче на средната седалка отзад няма да се притесняваш, че ще му пече слънцето през прозорците.++++ Не съм сигурен, че има ван от тези години с по-евтино обслужване. Мотора и всичкото му са като на 1.6 Браво/а/Мареа+++++ Пробега на метан е 400-450 км, бутилките са скрити в пода и не заемат място.- Метана не е особено рентабилен спрямо цената на газта в момента, но пак си е евтиния. Поне е безпроблемна уредбата.От бензиновите комбита бих яхнал ей такова>http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=ah6f0fЧувал съм кофти отзиви за тея нисани, това, че е с автоматик тотално би ме отказало даже да гледам обявата :/
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мишо, тия волва ги забрави. Колегата на работа си купи такова В70 (дизел) за 6к и хвърли още 2к за обслужване на мотор и скоростна кутия (автомат) и миналата седмица му гепаха страничните огледала. Със зор си намери от една морга. Комплекта 300лв. Аз за тия пари на фиат-а смених ролки, ремъци, водна помпа и спирачна помпа.Мултиплата е хубаво, ама на мен у дома ми казаха, че ако докарам такова само аз ще си се возя в него, че и можело да ми се наложи да пребивавам вътре
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Е скъпички са, аз умишлено съм посочил бензиновите, ако ще е дизел - само JTD, не че и те са по-евтини Мултито като го купувах и на мен жената ми разправяше, че ще я е срам да се качи в това, че съм се побъркал, баси грозната кола и т.н...Излишно е да казвам преди месец кой ме разубеди да я продам Не иска да види друга кола И Стило е вариант, но бензиновите мотори... Дизелче.
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11392820971300584&s link=ah6el3+ На Мултито колкото и да му е по-къс багажника в сравнение с комбито, винаги можеш да свалиш едната седалка, като ще имаш място за количка/колело.++ Седалките са високи и поставянето/свалянето на бебешор е супер удобно, не е нужно да се превиваш на хармоника като в нормална кола.+++ Ако сложиш бебешкото кошче на средната седалка отзад няма да се притесняваш, че ще му пече слънцето през прозорците.++++ Не съм сигурен, че има ван от тези години с по-евтино обслужване. Мотора и всичкото му са като на 1.6 Браво/а/Мареа+++++ Пробега на метан е 400-450 км, бутилките са скрити в пода и не заемат място.- Метана не е особено рентабилен спрямо цената на газта в момента, но пак си е евтиния. Поне е безпроблемна уредбата.
                  Подкрепям за Муртиплата......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

Научиха ли се българските майстори да правят фабричната метанова на мултиплата? Че преди години съм чел за варианти ’изтръгваме оригиналния метан и си слагаме "нормален" ползвайки бутилките’. До такава степен го гледаха като голям камък. И също, в новата генерация мултипла има ли го същия висок разход на метан спрямо аналогични автомобили с метанова, който го имаше в първата генерация?Не е заяждане, обожавам мултиплата.

Коментар

Тези новите успешно се връзват с АлфаОБД. Майсторите просто не им се занимава, щот е по-лесно да вземат 200 лв. за нова газова, иначе системата е супер проста.До колкото съм чел в Мултипла темата, новите имат малко по-прецизно смесообразуване и разхода е маалко по-малък, но пак не е като на купешките. По-високия разход го отдавам на по-добрия вървеж спрямо купешките. Още едно предимство - обръщат на метан почти веднага след палене, без да е нужно да загрява мотора.
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Такаа, в петък ще ходя да гледам нисана и ако мине диагностика (благодаря за насоките на още един френд от СЗ) ще я взема. Моля темата да не се трие и заключва до събота, за да кажа резултата. Поздрави и наздраве!

Коментар

Я виж и това>http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...rs.bg/c1152688
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Весо, ако ще гласуваме, то аз съм за черната Мултипла. Не би ме кефил, както и теб Нисана... автоматик...
                            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Веско, направи справка предварително за части за Нисана.Не искам да те плаша, Примерата не е лош автомобил.Ако има нужда от нещо ако избереш Нисан-а, свиркай. Поздрави,

Коментар

Working...
                              X