Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги от Елин Пелин и Монтана , които биха помогнали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги от Елин Пелин и Монтана , които биха помогнали

Уважаеми Колеги от горепосочените градове ,бихте ли могли да отидете да видите това в Монтана :http://www.cars.bg/c1110366и това в Елин Пелин :http://www.cars.bg/c1235450Нито един от посочените автомобили няма ГТП , но както ме увериха в разговори и двамата собственици , плащали са данъци .Искам да разбера в какво състояние по отношение на ръжда са , работят ли двигателите им , в какво състояние са съединителите.Чудеса не очаквам и моля да казвате името ми на собствениците им.Предварително благодаря на всички отзовали се и до срещи скорошни надявам се .П.П. Едната в Монтана са я капарирали
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Не че нещо ама 4 бимберици ми се виждат много. Преди две години на търг от военните взех такава за 800лв.
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
      Не че нещо ама 4 бимберици ми се виждат много. Преди две години на търг от военните взех такава за 800лв.
      Няма време за търгове , друже . Ако я продаваш - пиши цена на лични .

Коментар

Уважаеми Колеги , а някой софиянец би ли се наел ?Ще платя горивото и сума , която ще определи за труда си .Предварително благодаря !

Коментар

Working...
        X