Бо, аз съм стигнал до извода, че спорове със съседи не са ми нужни. Не искам да изхабявам толкова енергия да се занимавам с глупости. Въпреки, че ти говориш за общ случай в който даден човек не плаща. Аз при нас направих тиха революция. Има един човек, който не плаща и всички си бият пас. Преди 2-3 месеца, когато ми искаха пари за входа, смао попитах този плащал ли е. Понеже той от 2 години не плаща и обеща на едно събрание,ч е щял всичко да плати. Естествено не стана така. Аз заявих, че докато този не плати и аз спирам. Ефекта от блъфа ми беше лавинообразен и всички от входа се обърнаха с/у въпросния човек. В ситуацията на Дидич-а явно толкова му е кипнало, че е решил да ги гони до дупка и има право. Успех.Обикновено в неговата ситуация, ако някой не ме репликира за нещо, ще си плащам нез да обърна внимание. Но стане ли фал и аз щях да действам като него.Това за асансьора с чиповете не разбирам защо се прави. Сметките за ток на хаспела и входа са не повече от 10-20лв/месец. Сега, че трима външни за входа са се возили в месеца...чудо голямо.П.П. За чистофайниците си много прав. Но ако се занимава човек да им се връзва на тъпизмите, трябва да убие някой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно управление на етажната собственост
Collapse
X
-
Не fihi не съм ходил по съдилища, но след направените ми консултации с адвокат и юристи съм сигурен, че тия дела ако ги започна ще ги спечеля, ако има някакъв риск да загубя не бих се занимавам въобще и бих почнал да си плащам макар да съм предплатил, все пак не съм някакъв облъчен, който се чуди по какъв начин да се заяде с комшиите си, а пък и не съм толко глупав, че да си вкарам сам автоголpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Не fihi не съм ходил по съдилища, но след направените ми консултации с адвокат и юристи съм сигурен, че тия дела ако ги започна ще ги спечеля, ако има някакъв риск да загубя не бих се занимавам въобще и бих почнал да си плащам макар да съм предплатил, все пак не съм някакъв облъчен, който се чуди по какъв начин да се заяде с комшиите си, а пък и не съм толко глупав, че да си вкарам сам автоголManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:didich написа:Не fihi не съм ходил по съдилища, но след направените ми консултации с адвокат и юристи съм сигурен, че тия дела ако ги започна ще ги спечеля, ако има някакъв риск да загубя не бих се занимавам въобще и бих почнал да си плащам макар да съм предплатил, все пак не съм някакъв облъчен, който се чуди по какъв начин да се заяде с комшиите си, а пък и не съм толко глупав, че да си вкарам сам автоголpunto HGT
Коментар
-
...Това за асансьора с чиповете не разбирам защо се прави. Сметките за ток на хаспела и входа са не повече от 10-20лв/месец. Сега, че трима външни за входа са се возили в месеца...чудо голямо......Защото при нас в блока,след като се постави чип на входната врата и асансьора,кокошкарските кражби спряха напълно,а и домовите-също.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
pavyan написа:...Това за асансьора с чиповете не разбирам защо се прави. Сметките за ток на хаспела и входа са не повече от 10-20лв/месец. Сега, че трима външни за входа са се возили в месеца...чудо голямо......Защото при нас в блока,след като се постави чип на входната врата и асансьора,кокошкарските кражби спряха напълно,а и домовите-също.
Коментар
-
pavyan написа:Защото при нас в блока,след като се постави чип на входната врата и асансьора,кокошкарските кражби спряха напълно,а и домовите-също.
Коментар
-
Immortal написа:Чип на вратата имаме, работеща домофонна уредба имаме, отваряне на входната врата от всеки апартамент имаме, ама такава простотия в асансьора няма как да сложим.punto HGT
Коментар
-
Immortal написа:pavyan написа:Защото при нас в блока,след като се постави чип на входната врата и асансьора,кокошкарските кражби спряха напълно,а и домовите-също.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Immortal написа:pavyan написа:Защото при нас в блока,след като се постави чип на входната врата и асансьора,кокошкарските кражби спряха напълно,а и домовите-също.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:BO написа:Immortal написа:pavyan написа:Защото при нас в блока,след като се постави чип на входната врата и асансьора,кокошкарските кражби спряха напълно,а и домовите-също.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Сега ще ти дам още една гледна точка, за да видиш, че не всичко е черно и бяло, както си го представяш.При нас всеки етаж си има предверие да го кажем, което предверие имаш опция да си го заключиш, за да стигнеш до апартаментите и асансьора съответно. Демек от стълбището отваряш една врата, за да отидеш до апартаментите или асансьора.Та заключваш достъпа до апартаментите и съответно ограничаваш използването на асансьора свободно, за да не може всеки да отиде на етажа, съответно до апартаментите през асансьора.
Коментар
-
Immortal написа:BO написа:Сега ще ти дам още една гледна точка, за да видиш, че не всичко е черно и бяло, както си го представяш.При нас всеки етаж си има предверие да го кажем, което предверие имаш опция да си го заключиш, за да стигнеш до апартаментите и асансьора съответно. Демек от стълбището отваряш една врата, за да отидеш до апартаментите или асансьора.Та заключваш достъпа до апартаментите и съответно ограничаваш използването на асансьора свободно, за да не може всеки да отиде на етажа, съответно до апартаментите през асансьора.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
То малко трябва, за да ми се схване мисълта.Като си заключите предверието, в което е и асансьора, как ще се ползва от всички съседи, които наистина имат нужда от асансьор - тези, които прибирайки се от работа, искат да се качат на първия етаж в асансьора и да слязат на 8-мия примерно?Причината за заключване ползването на асансьора така и не я разбрах. Поясни ми, че аз иначе съм от село и съм отраснал без асансьори.
Коментар
-
Immortal написа:То малко трябва, за да ми се схване мисълта.Като си заключите предверието, в което е и асансьора, как ще се ползва от всички съседи, които наистина имат нужда от асансьор - тези, които прибирайки се от работа, искат да се качат на първия етаж в асансьора и да слязат на 8-мия примерно?Причината за заключване ползването на асансьора така и не я разбрах. Поясни ми, че аз иначе съм от село и съм отраснал без асансьори.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар