Бо, аз съм стигнал до извода, че спорове със съседи не са ми нужни. Не искам да изхабявам толкова енергия да се занимавам с глупости. Въпреки, че ти говориш за общ случай в който даден човек не плаща. Аз при нас направих тиха революция. Има един човек, който не плаща и всички си бият пас. Преди 2-3 месеца, когато ми искаха пари за входа, смао попитах този плащал ли е. Понеже той от 2 години не плаща и обеща на едно събрание,ч е щял всичко да плати. Естествено не стана така. Аз заявих, че докато този не плати и аз спирам. Ефекта от блъфа ми беше лавинообразен и всички от входа се обърнаха с/у въпросния човек. В ситуацията на Дидич-а явно толкова му е кипнало, че е решил да ги гони до дупка и има право. Успех.Обикновено в неговата ситуация, ако някой не ме репликира за нещо, ще си плащам нез да обърна внимание. Но стане ли фал и аз щях да действам като него.Това за асансьора с чиповете не разбирам защо се прави. Сметките за ток на хаспела и входа са не повече от 10-20лв/месец. Сега, че трима външни за входа са се возили в месеца...чудо голямо.П.П. За чистофайниците си много прав. Но ако се занимава човек да им се връзва на тъпизмите, трябва да убие някой.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар