Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на ударна бормашина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Енергията на удара е прекалено слаба -1.3, 1.8 срещу 4 джаула при Ейнхела.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И аз го видях, но сравнително хубава марка перфоратор с удар над 2 джаула ми идва скъп. Навсякъде чета негативни отзиви за Ейнхел, затова ги отсвирих.Продължавам да търся нещо читаво до 200лв. (категоричен максимум)
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

M5kov написа:
        Енергията на удара е прекалено слаба -1.3, 1.8 срещу 4 джаула при Ейнхела.
        Енхела е 3 пъти по-обемен и не знам колпко пъти по-тежък. Нали все пак говорим за нещо да свърши тук таме някоя дупчица а не да правиш фотнес само като го държиш
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ми не, колега, говорим за 40-50 дупчици.
          gamma написа:
          И аз го видях, но сравнително хубава марка перфоратор с удар над 2 джаула ми идва скъп. Навсякъде чета негативни отзиви за Ейнхел, затова ги отсвирих.Продължавам да търся нещо читаво до 200лв. (категоричен максимум)
          Навсякъде, освен тук, имаш предвид май... Сравнително хубава марка е Макита. Има си защита от претоварване, прегряване и пр. глезотии. Тия 50 дупки ще ги пробиваш 1 ден, ама няма да изгори никога, вервай ми. От мелезите, дето си ги показал, вземи спаркито, както ти писахме вече няколко човека. Другите са хоби инструменти на безумни цени.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Най-евтиния перфоратор Спарки струва 300+ лв. Нямам толкова пари...
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Абе хора, защо вкарвате човека в такъв филм. При положение, че не му трябва профи инструмент. Преди 7-8 години като взех апартамента ми трябваше перфоратор и на мен. Стотинките бяха по свършили и взех на майтап един Райдер. До ден днешен не 50 а сигурно 5000 дупки е пробил в бетон и продължава да си работи, да не говорим и колко къртене е видял.Избора и парите са си твои колега, ти си решаваш.
              Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
              Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Преди 7-8г и сега качеството върви само надолу.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колега, вземи един китаец за 80-100 лева, свърши си работата, малко ще ти се поуморят ръцете, ама ще ти свърши работа. Бих те посъветвал да си вземеш и някакъв евтин уред за отчитане на метал, че една хубава бургия е 8-10 кинта, а можеш за 10 сек да я прецакаш.
                  FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

gamma написа:
                    Ако имаш търпение изчакай да пуснат в LIDL - PARKSIDE PBH 1050 A1.Цената на перфоратора последно беше 99лв. ,за тези пари си е направо подарък.
                    Fiat Brava 1.6 16v 97г.
                    Citroen C4

Коментар

Парксайда е добър, в продавалника има няколко обяви на около 115 лв.
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

svn написа:
                        Ако имаш търпение изчакай да пуснат в LIDL - PARKSIDE PBH 1050 A1.
                        Днес бях в Лидъл и го имаше въпросния перфоратор на цена от 99 лева.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Преди няколко години си взех от колега от ланча форума (RexxarTM), който работи в Спарки Елтос, ъглошлайф и ударно пробивна бормашина (профи серията), които видяха чудовищен зор (няколко сериозни ремонта, включително и 260 квадрата покрив) и смело мога да кажа, че съм адски доволен. Още повече, че човека ги продаваше на половин цени (по спомен 250 лв за двете машини), при положение, че само шлайфа в мосюто съм го виждал за 279 на промоция. Та тука по-скоро трябва да се прецени кое е по-съществено като натоварване - дупки в бетон или дупки всякакви, понеже перфораторите са по-скъпи.
                          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

BO написа:
                            svn написа:
                            Ако имаш търпение изчакай да пуснат в LIDL - PARKSIDE PBH 1050 A1.
                            Днес бях в Лидъл и го имаше въпросния перфоратор на цена от 99 лева.
                            Къде го тоя лидъл да мина да си харесам една бройка?Гледам го няма по брошурата за тази седмица.Ако е токова хубав и на хартия го отнасам. Така или иначе най големите ментета са пак ~100лв. а казвате че този си залсужава.допълнено:http://www.lidl-service.com/cps/rde/...0%20A1това ако е наистина 3J ще е наистина добре.
                            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast
                            ----------------------------
                            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Дори да го няма в конкретния магазин, могат да го издирят и доставят по служебен път до твоя магазин.
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Този модел PARKSIDE като го сравня с МАКИТА 2450, която е 2.7 джаула, все едно е 1.5-1.8 джаула, а не 3. И двете машини съм ги извадил от кашона. Иначе не е лош и върши работа. Първоначално трябва да натиснеш по-силно свредлото, за да влезе навътре патронника и да започне да удря. Ако не натиснеш само върти и толкова.

Коментар

Working...
                                X