Енергията на удара е прекалено слаба -1.3, 1.8 срещу 4 джаула при Ейнхела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на ударна бормашина
Collapse
X
-
И аз го видях, но сравнително хубава марка перфоратор с удар над 2 джаула ми идва скъп. Навсякъде чета негативни отзиви за Ейнхел, затова ги отсвирих.Продължавам да търся нещо читаво до 200лв. (категоричен максимум)Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
M5kov написа:Енергията на удара е прекалено слаба -1.3, 1.8 срещу 4 джаула при Ейнхела.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ми не, колега, говорим за 40-50 дупчици.gamma написа:И аз го видях, но сравнително хубава марка перфоратор с удар над 2 джаула ми идва скъп. Навсякъде чета негативни отзиви за Ейнхел, затова ги отсвирих.Продължавам да търся нещо читаво до 200лв. (категоричен максимум)браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Абе хора, защо вкарвате човека в такъв филм. При положение, че не му трябва профи инструмент. Преди 7-8 години като взех апартамента ми трябваше перфоратор и на мен. Стотинките бяха по свършили и взех на майтап един Райдер. До ден днешен не 50 а сигурно 5000 дупки е пробил в бетон и продължава да си работи, да не говорим и колко къртене е видял.Избора и парите са си твои колега, ти си решаваш.
Коментар
-
Колега, вземи един китаец за 80-100 лева, свърши си работата, малко ще ти се поуморят ръцете, ама ще ти свърши работа. Бих те посъветвал да си вземеш и някакъв евтин уред за отчитане на метал, че една хубава бургия е 8-10 кинта, а можеш за 10 сек да я прецакаш.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
gamma написа:И аз го видях, но сравнително хубава марка перфоратор с удар над 2 джаула ми идва скъп. Навсякъде чета негативни отзиви за Ейнхел, затова ги отсвирих.Продължавам да търся нещо читаво до 200лв. (категоричен максимум)Fiat Brava 1.6 16v 97г.
Citroen C4
Коментар
-
Преди няколко години си взех от колега от ланча форума (RexxarTM), който работи в Спарки Елтос, ъглошлайф и ударно пробивна бормашина (профи серията), които видяха чудовищен зор (няколко сериозни ремонта, включително и 260 квадрата покрив) и смело мога да кажа, че съм адски доволен. Още повече, че човека ги продаваше на половин цени (по спомен 250 лв за двете машини), при положение, че само шлайфа в мосюто съм го виждал за 279 на промоция. Та тука по-скоро трябва да се прецени кое е по-съществено като натоварване - дупки в бетон или дупки всякакви, понеже перфораторите са по-скъпи.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
BO написа:svn написа:Ако имаш търпение изчакай да пуснат в LIDL - PARKSIDE PBH 1050 A1.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Този модел PARKSIDE като го сравня с МАКИТА 2450, която е 2.7 джаула, все едно е 1.5-1.8 джаула, а не 3. И двете машини съм ги извадил от кашона. Иначе не е лош и върши работа. Първоначално трябва да натиснеш по-силно свредлото, за да влезе навътре патронника и да започне да удря. Ако не натиснеш само върти и толкова.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар