Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на самобръсначка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на самобръсначка?

Някой може ли да даде съвет каква самобръсначка да си взема. Гледам нещо до 200 лева. https://www.technomarket.bg/products...M/Гледам тези двете на Браун, но не знам дали не са някакви стари и куци модели. В други сайтове ги намирам и по-евтино. Гледах клипчета и си бръсне до кожа направо. Не знам дали си струва да давам толкова пари или има и евтин вариант, който пак да бръсне така. Гледам да е от този модел, не от другия с 3-те глави.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Преди време имах една такава, хич не ми харесваше да се бръсна с нея, ама се налагаше, че беше подарък от жената...Процеса на бръснене ми отнемаше 2-3 пъти повече време в сравнение с Жилет от левче, което много ме изнервяше.За бръснене-бръснат всичките.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Това с една мрежичка и под нея много напречни ножчета ли е?
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

M5kov написа:
        ... Процеса на бръснене ми отнемаше 2-3 пъти повече време ...
        Същото е и при мен Само че сам си я купих, от любопитство За пътуващи хора сигурно е ок, но за домашно ползване - не бих препоръчал ...

Коментар

И аз се бях замислял преди време но пък мен парите ме спират защото хубавите не са много евтини. До колкото се запознах тогава Филипса са по и най в областа. От тези с кръговете. Естествено никоя от тях не бръзне до кожа. Това ми го казва всеки който е плзвал някога. Така че са по скоро за редовна поддръжка от колкото за идеално избръсване.Та така ще следя темата но продължават да са ми скъпи за моя джоб все още.
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

За един рожден получих чудо едно такова , избръснах се веднъж и не съм го докосвал. Във всеки хотел си има баня с огледало . В много влакове - също .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Аз имах Филипс, ами бръснеше много по-добре отразните му там Жилети и тем подобни. Да, и доста по-бавно.И друго - бръснах се с нея в продължение на около 18 години.К’ви бяха тия ножчета не знам, като се има предвид, че когатоя взех не беше нова. Като влизах в казармата му я гепих на вуйчата.(1992г. става това, колегата дето го е страх да вземе стар модел, не знам далиновите модели ще изкарат толкова). Изхвърлих я единствено, защото я бях изпускал доста пъти и беше цялата лепена. Накрая жената ми подари един Жилет И тук да вмъкна - съвсем случайно открих едни Южнокорейскисамобръсначки - нормална цена и превъзхождат Жилета.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

От доста години се бръсна с Филипс,вече втора машина с въртящи се ножчета и съм много доволен.
                EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Аз си купих Braun 320-4 (165лв. на следващата ден я пуснаха за 140лв. :D ) от емаг в началото на месеца, бръсне добре, по бузите бръсне до кожа като самобръсначка, по шията е малко по трудно, видимо няма косъмчета, но при допир се усещат леко наболи каточели. Това при сухо бръснене, не съм пробвал с гел или пияна, предполагам тогава ще е перфектно. Времето за бръснене е доста по - кратко отколкото със самобръсначка, но пък трябва всеки ден. Главната причина за която я взех е защото като се бръсна със самобръсначка ми излизат много пъпки и при следващото бръснене след ден - два става нещо страшно... Със електрическата - първата седмица ми илзизаха доста, но тука в последно време максимум една две и то много малки. Абе като цяло съм доста доволен и несъжалявам че съм я купил. Имай в предвид, че съм на 23 и брадата ми е горе - долу гъста, но не и много твърда.Иначе 3-тата серия на Браун като качество си е средна работа. Разликата между моделтие в тая серия - примерно между 320 и 390cc е че едната е с почистваща станция, иначе бръснат еднакво добре.
                  FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

В отговор на колегата над мен, а и иначе аз ползвам филипсhttp://img.citilink.ru/uploads/76196...pgструва 100лева комплект за бръснене и подстригване. Използвам долу ляво приставката дето е и си минавам брадата, няма никакви пъпки и прочие но не бръсне до кожа, а стои леко набола.
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Аз имам подобен Braun, баща ми ползва Philips с въртящите се ножчета.Въпрос на система.Braun може би бръсне по-гладко но ако се ползва ежедневно.Няколкодневна брада с по-дълъг косъм е мъчение.Philips се оправя по-добре с по-дълга брада.При мен както нямам навик да я ползвам ежедневно, по-добрата система е филипс.Но практиката е показала, че тия неща обикновено се купуват, ползват се няколко седмици или месеци и после залежават по шкафовете.Поне аз нямам познат, който да ползва електричка редовно.Но всеки има по една някъде скътана
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

И аз получих в миналото един такъв подарък. Не бях доволен, дори не знам къде е вече. Много бавно ставаше. В момента ползвам на Жилет, тези с трите ножчета и съм супер доволен. Бръсне бързо и гладко.
                        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                        X