Здравейте колеги, някой има ли опит с това как става пререгистрацията на кола с ГИ. Ситуацията е следната, взех кола с ГИ и трябва да я пререгистрирам в КАТ. Уредбата е слагана март 2014, като имам само гаранционна карта от Автогасцентър за ГИ (но вътре има само печат и дата - нищо относно колата и ГИ), както и удостоверение за качество на бутилката от МСМ ГАЗ. В големия талон съответно не фигурира ГУ, тъй като уредбата е слагана след това. Колата също така е минала ГТП преди 10 дни, но също не е отразено че е с газ. Та как трябва да процедирам в ситуацията?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пререгистриране на кола с ГИ
Collapse
X
-
Два са вариантите отиваш в КАТ незам дали е в Самоков става 1 Попълваш декларация че газовата е монтирана от оторозирана фирма /с документите където имаш трябва да стане/ и после сменяш големия талон Поне аз така направих в КАТ София Иначе газовата ми беше от Пунтото сега е на друга кола със сменен талон където пише че има и газова.Виж в листа от преглед да ли не е отбелязано че има газ .
-
Re: Пререгистриране на кола с ГИ
tambuhtaneca написа:Здравейте колеги, някой има ли опит с това как става пререгистрацията на кола с ГИ. Ситуацията е следната, взех кола с ГИ и трябва да я пререгистрирам в КАТ. Уредбата е слагана март 2014, като имам само гаранционна карта от Автогасцентър за ГИ (но вътре има само печат и дата - нищо относно колата и ГИ), както и удостоверение за качество на бутилката от МСМ ГАЗ. В големия талон съответно не фигурира ГУ, тъй като уредбата е слагана след това. Колата също така е минала ГТП преди 10 дни, но също не е отразено че е с газ. Та как трябва да процедирам в ситуацията?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар