Още едно купе ще се движи по улиците, след дълго отлежаване :DТърся му хромирани рингове за таблото, помагайте от къде да намеря или някой ако има излишни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
да се похваля и аз с моето ново купе :)
Collapse
X
-
Най-накрая запазено купе с LE пакет, различно от обичайните заподозряни.... Да ти е честитита и гледай да я запазиш в добро състояние, че ми писна да гледам гробове по пътищата... За рингове сега се сещам, че имаше едно циганско купе на части. Ето я обявата.kaci написа:а и е с правилния цвят
Коментар
-
Мерси колеги, звънях му на тоя човек преди няколко дена, но ги е продал... видях на 1 купе такива рингове и ми хареса както стоят и другото което искам са седалки от ЛЕ с черната и червена кожа, но е мн трудна задача. Друго на този етап не искам Инъче колата занапред ще се пази... не ми е основна кола и ще си я карам така за кеф, само в гараж ще стои... късметлийка Колата не е унищожавана, средата на 2000г. е, има си книжки, ключове, всичко както е произведена..., като за тия 8 години в които е в България е минала само 4000 км.Много ме радваfiat_coupe_1.8_16V
Коментар
-
LE recaro реално няма как да намериш в България, а навън трябва да броиш доста дебела сума. Варианта са ти седалки от Delta 2 HPE. Реално седалките са абсолютно същите като на LE/Plus купетата. Аз съм с такива седалки в момента. И тях е доста трудно да ги намериш в добро състояние, но с претапициране стават нещата. Освен възстановените седалки в моята кола, имам още един чифт, който се нуждае от претапициране. Но честно казано не знам дали ми се разделя с тях....
Коментар
-
injekciona написа:LE recaro реално няма как да намериш в България, а навън трябва да броиш доста дебела сума. Варианта са ти седалки от Delta 2 HPE. Реално седалките са абсолютно същите като на LE/Plus купетата. Аз съм с такива седалки в момента. И тях е доста трудно да ги намериш в добро състояние, но с претапициране стават нещата. Освен възстановените седалки в моята кола, имам още един чифт, който се нуждае от претапициране. Но честно казано не знам дали ми се разделя с тях....fiat_coupe_1.8_16V
Коментар
-
Да, само предните ти трябват. Задните от Delta няма как да ги вкараш, защото са по-широки. Принципно на всички Coupe-та задните седалки са еднакви като модел, с изключение на тапицерията. За ринговете виж в ebay, но не знам какво им е качеството. Силно се съмнявам, че има по-добри от тези, които направи kaci преди няколко години...
Коментар
-
Четох доста за тия на kaci, но никой още не си ги продава :П гледах ги и в ибей, но цената идва висока, горе долу 30 паунда, ама паунда сега е 2.77лв... колега можеш ли ориентировъчно да ми кажеш предните седалки колко струват от делта 2 и евентуално претапицирането на предните и задните колко парички е, ясно че навсякъде цените са различни, съгласно договаряне и т.н., но поне приблизително, днес търсих такива седалки, но за сега нямам успех ... тия които са без кожата отстрани пак от делта 2 (РЕКАРО http://media.snimka.bg/3500/013255401.jpg) същите ли са и ако се претапицират ще станат ли като твоите и трябва ли да се вземат и релсите или пасват директно на купето А ако решиш да продаваш резервните, ще кажешfiat_coupe_1.8_16V
Коментар
-
Релсите пасват директно, има само една г-образна планка, която трябва да се разпробие и да се махне. Като се разпробие нита, с който е хваната за релсите, болтовете за захващането идват на същите места. Recaro-то от снимката е същото като моето, при Delta има доста цветови комбинации между кожа/алкантара и само алкантара. Като цяло намирането им е доста трудно и 90% от седалките са крайно съдрани..Аз първите ги издирвах близо 2 години, другите ги взех защото ми изпаднаха на добра цена. Горе долу вървят между 250-400лв салони, които не бих си ги сложил в колата без да ги претапицирам(освен ако не попаднеш на някой, който не знае какво продава). Тапицирането много зависи от това кой ти ги прави и какво искаш като материал. На моите седалки, кожата беше доста олюпена и напукана и алкантарата беше съдрана. Претапицирах си средите с нова алкантара, по спомен ми излезна ~250лв. Поради това, че съвременните кожи ми приличат на мушама, реших да не претапицирам кожената част. Отидох при едни момчета, които се занимват с възстановяване на седалки и срещу още ~230лв кожата беше възстановена доста успешно. Ползва се кит за кожа и боя, доста хора ми обясняваха как щели да се олюпят за 2-3 месеца, пък вече 2 години не са мръднали... И като теглиш чертата с покупната цена на седалките си стават едни 800лв.. Втория ми комплект някой ги е претапицирал с евтина алкантата и изкуствена кожа. В момента алкантарата пак е за смяна, а изкуственяка като цяло е в добро състояние, само на шофьорската опора трябва да и се смени парчето. Хубавото е, че се продава абсолютно същата кожа и може да се смени доста евтино. На мен лично този тип кожа хич не ми допада и бих ги претапицирал целите. Ако искаш ще ти пратя снимки, но имай предвид, че за под 300лв не бих се разделил с тях.
Коментар
-
За това забраих, но и при Delta-та има някои салони без повдигащ механизъм, макар и да са малко. Той се сваля без проблем и седалките слизат надолу, аз на мойте така и не се наканих да го махна. На Дигиталния на купето са свалени и стават като твоите на височина. Но дори и със свален повдигащ механизъм, Recaro-то пак остава една идея по-високо от стандартния салон.
Коментар
-
Мерси за подробното инфо. Задната оригинална седалка се претапицира и тя нали, за да станат като комплект. Олее сега се прибирам и гледам по пътя някаква невзрачна делта 2, на кола не прилича ама гледам с 2 врати и същите седалки ха ха направо исках да я разглобя в движение :Pfiat_coupe_1.8_16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар