Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Big Brother...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Да си призная - надниквам "вътре". Ей така от чисто любопитство за да видя,каква комуникация и начин на живот създават тези "особи". Гледам ги, като рибки през аквариум....Във встъпителния си поуст "анатемосах" ТВ продукцията. Може би прибързах.Колеги тук предположиха, че изборът на хора за този брадър би трябвало да има някаква обосновка и/или логика.Оказа се, че са прави...От гледаното до сега установявам ( по-скоро потвърждавам житейските си наблюдения), ченякои жени са в пъти по-мъже от някои мъже...Дори и педала с обърканата и дефлорирана мъжка същност се оказва по-мъж от демонстриращите мъжкарство мъже...И понеже бях загрижен за възприятията на щерка ми, ВЕЧЕ твърдя, че това риалити онагледява хилядите ми приказки към нея, как човек трябва да бъде приеман не по външност, а по същност. Сигурен съм, че всеки разумен младеж, дете или човек би трябвало също да е установил контрастите. Тези, които не успяват със сигурност са същите, които ни сервират порции "смешка "в живота, а мечтата им да "пребъдат" някой ден в поредния събор на същества по ТВ ги държи все още "живи и актуални" сред нас. :P
    следващият път влизай и ти
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      ntodorov написа:
      Да си призная - надниквам "вътре". Ей така от чисто любопитство за да видя,каква комуникация и начин на живот създават тези "особи". Гледам ги, като рибки през аквариум....Във встъпителния си поуст "анатемосах" ТВ продукцията. Може би прибързах.Колеги тук предположиха, че изборът на хора за този брадър би трябвало да има някаква обосновка и/или логика.Оказа се, че са прави...От гледаното до сега установявам ( по-скоро потвърждавам житейските си наблюдения), ченякои жени са в пъти по-мъже от някои мъже...Дори и педала с обърканата и дефлорирана мъжка същност се оказва по-мъж от демонстриращите мъжкарство мъже...И понеже бях загрижен за възприятията на щерка ми, ВЕЧЕ твърдя, че това риалити онагледява хилядите ми приказки към нея, как човек трябва да бъде приеман не по външност, а по същност. Сигурен съм, че всеки разумен младеж, дете или човек би трябвало също да е установил контрастите. Тези, които не успяват със сигурност са същите, които ни сервират порции "смешка "в живота, а мечтата им да "пребъдат" някой ден в поредния събор на същества по ТВ ги държи все още "живи и актуални" сред нас. :P
      следващият път влизай и ти
      Само с теб...За контраст.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мисля си, че тази вечер видяхме умален модел на какво ни чака скоро.

Коментар

ls1 написа:
          какъв е?

Коментар

Ракия,кисело зеле и сеир...
            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

ele написа:
              ls1 написа:
              какъв е?
              http://vbox7.com/play:ff09dd770cПреди малко го видях случайно. Сигутно колегата е визирал това. Грозна картинка.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Имам предвид пооскотели озверели българи, пообразовани цигани, които обаче тъй както са начетени и образовани бутат постоянно фитили и при реакция нямат никакъв проблем да смъкнат фасона и да пресътворят гнусната циганка от новините с чавето на цицата ревяща колко е дискри...дисри...дисримимирана. И отгоре ЕС (т.е. биг брадър) ни казва колко сме отвратителни расисти и ни наказва.

Коментар

ls1 написа:
                  Имам предвид пооскотели озверели българи, пообразовани цигани, които обаче тъй както са начетени и образовани бутат постоянно фитили и при реакция нямат никакъв проблем да смъкнат фасона и да пресътворят гнусната циганка от новините с чавето на цицата ревяща колко е дискри...дисри...дисримимирана. И отгоре ЕС (т.е. биг брадър) ни казва колко сме отвратителни расисти и ни наказва.
                  Определено...Току що чух по радиото, че чешките полицаи, които си позволили да напишат идентификационни номера по ръцете на заловени 280 незаконни бежанци щелида си имат големи проблеми с някакви Хелзински право-защитни организации. Мотивът на последните е, че е използван метод от времената на...концлагерите. ...И се питам аз. Не е ли същото, като някой да ви казва, какво да правите във вашия дом с неканените гости. Не е ли същото, като някой да ви казва: " Страдайте всички за да не страдатмалкото". Е тези малкото са на своя правилен път, докато нашата кола вече е в черния коловоз. Да живеЙ толерантността, демокрацията и свободата на тези, които с техните права отнемат ВЕЧЕ и ... свобода.....................Та и в Биг-а явно беше онагледено всичко това, като в един малък театър с пресен сценарий. Това е. Ще изтрещяваме, ще се напиваме, ще излизаме от контрол и ще бъдем наказвани за "нетолерантността" си. В останалите случаи ще се въздържаме и ще правим вятър с перо на всьо, което се представя за малцинство инак...лошо. В конкретния случай от ББ снощи нямам страна. Простащината, гарнирана с пиянски действия и агресия си беше нещо грозно, а за човек на моите 45 подобна гледка на разярени и пияни жени могат да накарат либидито да страда и/или да се клати, като лодка сред мъртво вълнение.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Kay_ написа:
                    ele написа:
                    ls1 написа:
                    какъв е?
                    http://vbox7.com/play:ff09dd770cПреди малко го видях случайно. Сигутно колегата е визирал това. Грозна картинка.
                    Това много грозно, баси.

Коментар

А по лошото колеги според мен от Биг брадър е Вип брадър че и почва веднага сега в неделя ужас .Аз ще заложа на Фермата мисля че ще е пъти по добро пък ще видим
                      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Май гледах 1-2 епизода в крайна сметка. Образовани цигани има много. Образованието дава просто комплекс знания в една определена област. Не се залъгвайте-има една група особености- генетични, социални, расови, които не се заличават с образование. Не съм забелязал завършения техникум или дори висше да попречи на някой циганин в два през нощта да се сети, че днеска има рожден ден, да извади колоните и да почне...Относно победителката в ББ...какво не му харесвате на дзверо...екстра си е

Коментар

Working...
                        X