Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Big Brother...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам защо недоволствате - сменяте канала и толкова. Нормално е продуцентите да изберат възможно най-скандални личности, за да им седи рейтингът високо. От друга гледна точка, тези хора наистина ги има в обществото. Трябва ли да си затворим очите и да се правим, че ги няма? Защо трябва да криеш дистанционното - обясни на децата, че това не са хора, на които трябва да се подражава. Иначе аз не го гледам, по някое време след 1 месец се включвам, защото ми е интересно да видя тия силни-вилни личности с голям хъс, много лъжи и голямото пъчене как са се сринали на дъното и са си показали реалното лице. До момента мога да кажа, че единствено Къци Вапцаров остана почти еднакъв през цялото предаване. От гледна точка на психологията е доста добър експеримент. Мисля, че ако човек знае как, може да извлече доста поуки за поведението на хората.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Не знам защо недоволствате - сменяте канала и толкова. Нормално е продуцентите да изберат възможно най-скандални личности, за да им седи рейтингът високо. От друга гледна точка, тези хора наистина ги има в обществото. Трябва ли да си затворим очите и да се правим, че ги няма? Защо трябва да криеш дистанционното - обясни на децата, че това не са хора, на които трябва да се подражава. Иначе аз не го гледам, по някое време след 1 месец се включвам, защото ми е интересно да видя тия силни-вилни личности с голям хъс, много лъжи и голямото пъчене как са се сринали на дъното и са си показали реалното лице. До момента мога да кажа, че единствено Къци Вапцаров остана почти еднакъв през цялото предаване. От гледна точка на психологията е доста добър експеримент. Мисля, че ако човек знае как, може да извлече доста поуки за поведението на хората.
      Еле. Встъпителния ми поуст беше дълъг и отегчителен. Признавам. Нищо чудно, че не си го прочела в детайли. :P
      Трябва ли да си затворим очите и да се правим, че ги няма?
      Е па трябва ли да си отваряме очите за тях ? Сигурен съм, че колкото повече не ги забелязваме, толкова повече ще им съхне коренчето. За съжаление обаче ценностите ни така девалвираха, че "тях" да ги дават и списват с месеци по ТВ, вестници, електронни медии и списания, докато 10 - те деца с тримата си учители от ПМГ Бургас ( това учебно заведение ни е стремеж догодина), спечелили златни медали по математика в Китай да бъдат отразени само чрез обща снимка от един единствен местен сайт и материал състоящ се от 6 изречения...Дори имената на децата бяха объркани.
      Защо трябва да криеш дистанционното - обясни на децата, че това не са хора, на които трябва да се подражава.
      Обяснил съм това и още много работи, но както и в развитието на темата стана ясно по-трудно е да се обясни, защо точно такива хора намират гласност, популярност и ТВ време в нашата Родина... А представяш ли си пък, ако трябва да призная грозната истина на детето си, че...парите и славата в днешна България принадлежат на подобни същества, докато с помощта на нашите напътствия тя се цели в други и далеч по-трудно достижими идеали.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

С риск, темата да отиде в посока истината и лъжата и за смисъла на живота, ще кажа следното - в природата е установен един фундаментален закон за връзката между структурата и функцията (елементарно казано круша не може да роди слива). Именно поради тази зависимост, възпитанието като процес, формира структурата на личността, функция на която е поведението. При липсата на формиращи институции в обществото (семейство, училище и пр.) се създават непълноценни индивиди и незрели личности, с кофти функции под формата на идиотско шофиране с резултат множество жертви по пътя, бабаитско поведение с агресивни прояви, незачитане на закона, свободата и личното достойнство на другите и... (всичко онова, което наблюдаваме и виждаме като негативни тенденции).Именно поради това основно съображение, ролята на медиите е огромна - тя е основна формираща личността структура и следва да осъзнае и поеме тази си функция. В контекста на Биг брадър, това означава, освен т.нар. "атрактивни" персони, да бъдат вкарани и по-обикновени хора (без крещяща визия) със здрав "АЗ", които да бъдат съпоставяни и оценявани на базата на поведението си. И понеже стана въпрос за "обикновени хора" със здрав "АЗ", ще кажа кои са те - това се хората, които нямат изразени личностни акцентуации, когнитивни деформации и пр. психически разстройства на границата на лудостта. По мои данни това са не по-малко от 70% от общата извадка (данните ми са от времето когато се занимавах с профилиране на охранители, когато то беше задължително). Или иначе казано, не е вярно твърдението, че повечето хора са такива (като в брадъра) и тези вътре представляват някакъв вид "представителна" извадка - не, те са по-скоро съзнателно подбирани с акцентуации и психични разстройства в тенденция. Като тука хипотезата е, че като се съберат такива хора накуп ще стане шоу (сеир).
        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Медиите отразяват къде по интересни неща от ББ-http://www.flagman.bg/article/85162
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Медиите отразяват къде по интересни неща от ББ-http://www.flagman.bg/article/85162
            Е, а така де. Сега да не скочи някой срещу девойчето, че ще се скараме вече. п.п. Вчера между другото влезе някаква руса в ББ, която минава към по-нормалната част от обществото. И нещо като клоун само, че без червения нос.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ntodorov - хората се интересуват от това да направят пари. Това носи пари, затова го правят. В края на краищата реалитата не са предназначени да образоват и възпитават подрастващото поколение в морал и ценности. Като не искате да го гледате, Нова не е единствената телевизия, освен това времето е хубаво, излезте да се разходите. И... не съм фен на това предаване, но нямам нито негативно, нито позитивно мнение към него.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                ntodorov - хората се интересуват от това да направят пари. Това носи пари, затова го правят. В края на краищата реалитата не са предназначени да образоват и възпитават подрастващото поколение в морал и ценности. Като не искате да го гледате, Нова не е единствената телевизия, освен това времето е хубаво, излезте да се разходите. И... не съм фен на това предаване, но нямам нито негативно, нито позитивно мнение към него.
                Еле. Ти въобще четеш ли ни ? Сигурен съм, че не. Краси. Флагман съм ги признал. Ненадминати са.
                A17DTС/S

Коментар

http://www.burgasnovinite.bg/Boikotiraite-Nova.html
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Все пак сега е сезона на риалититата, ако не е ББ като прехвърлиш на другия канал ще гледаш как 80 годишни дядовци и бабки и цигани и психично болни се мъчат да пеят. Дори и в този формат с големия Х има момент на сеир...все пак що ги пускат тея излагациите които изобщо не им се отдава пеенето...ами заради сеира...Или пък кой ББ е минал без педераст. Във всеки един сезон има по един простак, педал, курва, и задължително да има батка. Тоест те са събрали от всяка прослойка на обществото и е нормално да има кавги и интриги...навсякъде където се срещат различни интереси има кавги като всеки е прав за себе си. А пък и Българина си умира за зрелища, така ракийката влиза по-лесно след като се приберем от работа.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

ntodorov написа:
                      спечелили златни медали по математика в Китай да бъдат отразени само чрез обща снимка от един единствен местен сайт и материал състоящ се от 6 изречения...Дори имената на децата бяха объркани.
                      Това ме подсети за едно мое старо изказано впечатление по повод отразяване на успехи на нашите деца. Случката е със същата тази телевизия. Миналото лято чакаме на летището децата ни от чужбина, прибиращи се с поредните златни медали. По някое време пристигат и от Нова ТВ, леко сърдита репортерка и оператор. Поснимаха ученици, преподаватели и родители, уж вземаха интервюта от децата и учителите и набързо изчезнаха. А вечерта в новините изненада. Нито дума за децата, нито в основните, нито в късните новини, единствено на другия ден в сайта едно малко съобщение и то изпратено от родител. Но за сметка на това, никога няма да забравя, че водещата новина беше, че са хакнали профила на ББ (Бойко Борисов) в суратя. Не ме питайте какво обяснявах на децата.
                      Lupo - The Monster
                      Е83 3D

Коментар

Ми НТВ няма едно свястно предаване. Политиката на телевизията е такава. И новините са сладникави и се коментират в праймтайма клипчета от ютюб и най-различни глупости с псевдонаучен привкус, както водещи с прекалено изразен патос и хъс за сензация. Сутрешен блок, когато хората излизат на работа в 7 часа се пускат петнадесет минутни рекламни "паузи". А предвания, като "Съдби на кръстопът", "Съдебен спор", "Милионер търси жена" , "ББ" са ясен знак, към каква аудитория се е насочила тая медия.

1.9 JTD 110hp
                        Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

D. Stanev написа:
                          vgeorgiev написа:
                          Наистина ли си психолог ? Тоест дипломиран...
                          Да... ...
                          Какво мислиш за Ани Владимирова и онези т.нар. мачмайкъри от "женени от пръв поглед", които все едно си ги изкарал от незнам къде си ?
                          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

geo_g написа:
                            ... Нито дума за децата, нито в основните, нито в късните новини, единствено на другия ден в сайта едно малко съобщение и то изпратено от родител. Но за сметка на това, никога няма да забравя, че водещата новина беше, че са хакнали профила на ББ (Бойко Борисов) в суратя. Не ме питайте какво обяснявах на децата.
                            OpenGL написа:
                            ...А предвания, като "Съдби на кръстопът", "Съдебен спор", "Милионер търси жена" , "ББ" са ясен знак, към каква аудитория се е насочила тая медия.
                            Всичко това е така, защото този, който си облича белия потник с петно от лютеница и в 19:00 вече е пребил жена си и си е сипал ракия, сяда да гледа новините, не го интересуват никакви таланти и медали, а го интересува простотията само и дали ще вали.
                            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Вчера реших и аз да хвърля едно око на тая велика продукция.Първо играха няква игра, където гонеха някви животни и един си извади рамото. После пък друг, така се ядоса, че загуби в играта и ги почна да ги реди (това си беше доста срамно)И накрая наистина се смях много. Някъв влезе в къщата и каза на един, че ще го шамарел и оня се просра. Искаше да се крие в изповедалнята... Абе не мисля да го следя, но 10 минутки се посмях малко Но като цяло от това, което видях - дано това не е представителна извадка на обществото.
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Да си призная - надниквам "вътре". Ей така от чисто любопитство за да видя,каква комуникация и начин на живот създават тези "особи". Гледам ги, като рибки през аквариум....Във встъпителния си поуст "анатемосах" ТВ продукцията. Може би прибързах.Колеги тук предположиха, че изборът на хора за този брадър би трябвало да има някаква обосновка и/или логика.Оказа се, че са прави...От гледаното до сега установявам ( по-скоро потвърждавам житейските си наблюдения), ченякои жени са в пъти по-мъже от някои мъже...Дори и педала с обърканата и дефлорирана мъжка същност се оказва по-мъж от демонстриращите мъжкарство мъже...И понеже бях загрижен за възприятията на щерка ми, ВЕЧЕ твърдя, че това риалити онагледява хилядите ми приказки към нея, как човек трябва да бъде приеман не по външност, а по същност. Сигурен съм, че всеки разумен младеж, дете или човек би трябвало също да е установил контрастите. Тези, които не успяват със сигурност са същите, които ни сервират порции "смешка "в живота, а мечтата им да "пребъдат" някой ден в поредния събор на същества по ТВ ги държи все още "живи и актуални" сред нас. :P
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X