Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Без предна броня?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Без предна броня?

Колеги, мога ли да карам без предна броня 2-3 дни, номера ще го закача някак. Въпроса е господата униформени какво ще кажат aко ме спрат, нещо не мога да намеря как е по закон.

Не знам как е по закон, но баща ми си караше ладата без предна броня 2 години (номера беше закачен отпред) и никой от униформените не му е правил проблем точно за това.
    1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
    2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

"Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв. водач, който:1. управлява моторно превозно средство, което не е регистрирано по надлежния ред или което е регистрирано, но е без табели с регистрационен номер или табелите с регистрационния номер не са поставени на определените за това места;"Налице е обаче противоречива съдебна практика кои са определените за табелата места.Има наредба:Наредба I-45 /за регистриране, отчет, пускане в движение.../, в която е посочено, че ,,табелите с регистрационен номер се монтират на местата, определени от производителя

Коментар

Глобата и 100 хиляди да е все тая, ама с тва лишаване от право, няма да се рискува.Благодаря.За ключ е темата.

Коментар

Working...
        X