Става дума за тази обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=a99l9qАко някой от Габрово се навие да огледа колата, интересуват ме следните неща: - Външен вид и състояние на интериора- Как пали, работа на двигателя- Състояние на съединителя- Състояние на климатика- Състояние на гумитеОсвен това искам да помоля да се направи и преглед на папката със сервизни документи и да се отбележат по-важните неща: - последна смяна на ремъци и ролки, платен данък - за какъв период, докога са валидни застраховките (ГО, евентуално Каско)А ако някой има опит и наблюдения за тези джипове или някакви забележки по конкретната обява, може да ги сподели в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега от Габрово за оглед на един джип?
Collapse
X
-
От 3 години имам наблюдения върху това недоразумение. Не бих препоръчал, камо ли да си купя.Нито офроуда му е офроуд, нито роуда му е роудЗа три години се прецака педала на газта - нещо като потенциометър и скоростна кутия от по-едрите неща.Мисля че беше 2004г, взе го тогава за 15 бона... Кефеше ме да го карамр докато не се качих на истински джип - ни риба ни рак е.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Аз не съм ловец или рибар, макар че за този джип ме запали един съсед, който е точно ловец и рибар и редовно го юрка офроуд. Джип ми трябва, за да мога примерно понякога да стигна до места, на които с кола не мога, за да съм по-спокоен зимата и изобщо, за да не треперя при всяка по-голяма неравност. Освен това винаги съм си мечтал да гледам от по-високо на пътя и тъй като наближавам 50-те, е време да изпълня мечтата си, че то следва старост-нерадост . Конкретно тези Теракани много ми харесват чисто визуално, а аз никога не бих си купил кола, която не ми допада на външен вид. И цената им в момента е съвсем приемлива.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А... при каране със 140 по магистралата е на 4 000 оборота и загрява...п.с. Каза че може да изказваме наблюдения от опит и го правя.За целите, за които ще го ползваш - става.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А... при каране със 140 по магистралата е на 4 000 оборота и загрява.............Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
Вчера момчето което ми показа джипа ми даде един съвет и мисля, че е редно да го споделя: Купувай кола от богат з/о той не се свиди за поддръжка.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Богат-беден, работата е доста спорна. Само като ми каза, че "климатикът бил за пълнене", почти директно се отказах. Ми да го напълни, ако само това му е проблемът. Продава уж перфектно поддържан джип, а в разгара на лятото не му работи климатикът...NikMar, дължа ти почерпка!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар