Може ли някой да сподели впечатления от това нещо, че бях решил да взимам, ама като им влезнах в сайта и видях за какво става въпрос се отказах. То са някви настройки на сателити, спътници и темподобни простотии дето нормален човек не ги чатка. Мисълта ми е следната: ако си сложа такова нещо ще трябва ли да се качвам на покрива като искам да сменя канала или да намеря някой нов :D или не е чак толкова сложно. Трябва ли да се местят разни спътници и сателити или като настроиш един си готов.И накрая за програмите - същите ли са като при кабелната или при тези най-евтините пакети (8.60лв.) гледаш доста по-малко и по-тъпи програми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За ITV Partner
Collapse
X
-
Абе до колкото знам, и след като гледах една брошурка на тия, май излиза по тънкана. Кофтито е че като сложиш един декодер, не можеш да си навържеш както сега си връзваме по 100 телевизора ами става само за един. Е то пак може де, ама каквото гледа 1-вия това ще гледат и другите. Има оферта за 2 декодера и излиза 60 лв пускането и настройките. До колкото знам май не е голяма философия да си настройваш каналите. И имаше списък на тоя икономичния пакет. Ми те програмите са всичките които се предлагат сега от кабеларките + отгоре поне още 200
-
системата се настройва един пъттрябва да уцелиш спътника :D сам сигурно няма да можеште си имат услуга монтаж - 40-60 лева струваиначе програмите са по-малко от тези на кабелнатано качеството е почти отличнов пакета от 8,60 няма нищо интересноили 13,80 или 17,80ако искаш да гледаш на втори телевизор - още 7 лева на месецно си вземи антена с двоен конвертор, за да гледаш програмите и от съседния спътникно за София бих придпочел цифровата телевизия на ЕСТНЕТкачеството е почти еднакво
Коментар
-
с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
chris написа:Sev, а ЕСТНЕТ пак ли е с чиния или е по кабел.Къде да им видя удловията и цените?
Коментар
-
Мисля, че решението с ползване услугите на ITV partner http://www.itvpartner.com/ е много добро за някое "затънтено местенце" /вила, село и т.н./ където кабелна TV ще има може би ... другия век. Но за големите градове... П.С.Цитат от FAQ http://www.itvpartner.com/qa.html#11: Няма ограничение за мястото на инсталация. Антената може да бъде инсталирана навсякъде в България, тъй като спътникът W2 покрива цяла Европа.
Коментар
-
rustson написа:с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!
Коментар
-
doofiat написа:rustson написа:с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
doofiat написа:Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
Коментар
-
sev написа:doofiat написа:Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар