Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За ITV Partner

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За ITV Partner

Може ли някой да сподели впечатления от това нещо, че бях решил да взимам, ама като им влезнах в сайта и видях за какво става въпрос се отказах. То са някви настройки на сателити, спътници и темподобни простотии дето нормален човек не ги чатка. Мисълта ми е следната: ако си сложа такова нещо ще трябва ли да се качвам на покрива като искам да сменя канала или да намеря някой нов :D или не е чак толкова сложно. Трябва ли да се местят разни спътници и сателити или като настроиш един си готов.И накрая за програмите - същите ли са като при кабелната или при тези най-евтините пакети (8.60лв.) гледаш доста по-малко и по-тъпи програми.
    Bravo 1.6 16v

Абе до колкото знам, и след като гледах една брошурка на тия, май излиза по тънкана. Кофтито е че като сложиш един декодер, не можеш да си навържеш както сега си връзваме по 100 телевизора ами става само за един. Е то пак може де, ама каквото гледа 1-вия това ще гледат и другите. Има оферта за 2 декодера и излиза 60 лв пускането и настройките. До колкото знам май не е голяма философия да си настройваш каналите. И имаше списък на тоя икономичния пакет. Ми те програмите са всичките които се предлагат сега от кабеларките + отгоре поне още 200

Коментар

системата се настройва един пъттрябва да уцелиш спътника :D сам сигурно няма да можеште си имат услуга монтаж - 40-60 лева струваиначе програмите са по-малко от тези на кабелнатано качеството е почти отличнов пакета от 8,60 няма нищо интересноили 13,80 или 17,80ако искаш да гледаш на втори телевизор - още 7 лева на месецно си вземи антена с двоен конвертор, за да гледаш програмите и от съседния спътникно за София бих придпочел цифровата телевизия на ЕСТНЕТкачеството е почти еднакво
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev, а ЕСТНЕТ пак ли е с чиния или е по кабел.Къде да им видя удловията и цените?
        Bravo 1.6 16v

Коментар

с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

chris написа:
            Sev, а ЕСТНЕТ пак ли е с чиния или е по кабел.Къде да им видя удловията и цените?
            Може по кабелната, само ти монтират декодер/приемник - аз имам в нас и наистина е доста рзлично качеството, особено на LCD-то Е, не е като DVD, НО е видмо по-добре от обикновената кабелна телевизия

Коментар

Мисля, че решението с ползване услугите на ITV partner http://www.itvpartner.com/ е много добро за някое "затънтено местенце" /вила, село и т.н./ където кабелна TV ще има може би ... другия век. Но за големите градове... П.С.Цитат от FAQ http://www.itvpartner.com/qa.html#11: Няма ограничение за мястото на инсталация. Антената може да бъде инсталирана навсякъде в България, тъй като спътникът W2 покрива цяла Европа.
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

rustson написа:
                с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!
                Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 сек. Обаждам се на пичовете това, защо е така и ми вдигат рамене. Айде тогаваааааааа, чаооооо!2. Интернета - правим договор предоставяха интернета на няколко доставчика и аз си избрах Homelan(data.bg). С тях нямаш грижи като се изключи, че ЕСТНЕТ имаха чести проблеми с техниката и се случваше поне 2-3 дена в месеца да нямам интернет заради ЕСТНЕТ. Миналия месец отивам да си плащам таксите и момичето(около 15-16-годишно) ми обяснява, че трябвало да сключа нов договор за нет, защото ЕСТНЕТ вече си имат собствен интернет до края на месеца щели да ми спрат Homelan(data.bg). Звъня на Homelan и шефа ми разправя как така, ние имаме договор до края на годината. В крайна сметка в името на добрия тон се включих към интернета на ЕСТНЕТ. На договорът обаче пише ЕСКабел(това е интернета на Евроком) и викам, що така ме цакате бе и те ми то сега. И ок. Един месец съм с тоя интернет повече от 320 Kb не съм имал при такса за 512 Kb. Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!

Коментар

doofiat написа:
                  rustson написа:
                  Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 сек. Обаждам се на пичовете това, защо е така и ми вдигат рамене. Айде тогаваааааааа, чаооооо!2. Интернета - правим договор предоставяха интернета на няколко доставчика и аз си избрах Homelan(data.bg). С тях нямаш грижи като се изключи, че ЕСТНЕТ имаха чести проблеми с техниката и се случваше поне 2-3 дена в месеца да нямам интернет заради ЕСТНЕТ. Миналия месец отивам да си плащам таксите и момичето(около 15-16-годишно) ми обяснява, че трябвало да сключа нов договор за нет, защото ЕСТНЕТ вече си имат собствен интернет до края на месеца щели да ми спрат Homelan(data.bg). Звъня на Homelan и шефа ми разправя как така, ние имаме договор до края на годината. В крайна сметка в името на добрия тон се включих към интернета на ЕСТНЕТ. На договорът обаче пише ЕСКабел(това е интернета на Евроком) и викам, що така ме цакате бе и те ми то сега. И ок. Един месец съм с тоя интернет повече от 320 Kb не съм имал при такса за 512 Kb. Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
                  Явно при вас е така! Ама в стерeлбище няма никакъв проблем ! Аз съм само на кабелна при тях и съм доволен! Нета ми в къщи е на една ЛАН-ка и от тях съм доволен за 20 лв си реших проблемите!

Коментар

doofiat написа:
                    Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
                    приемника който са ти дали е бил дървенсага има нови, доста модерни приемници и всичко е като по конецза колегата който се интересуваше:http://www.estnet.bg/site/lib.php?n=...00цената за аналогов+цифров пакет е 18,40

Коментар

sev написа:
                      doofiat написа:
                      Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
                      приемника който са ти дали е бил дървенсага има нови, доста модерни приемници и всичко е като по конецза колегата който се интересуваше:http://www.estnet.bg/site/lib.php?n=...00цената за аналогов+цифров пакет е 18,40
                      Да 18,40 лв, ако си преплатил месеца.Но иначе е 19,90 лв.

Коментар

doofiat написа:
                        Да 18,40 лв, ако си преплатил месеца.Но иначе е 19,90 лв.
                        данищо не ми пречи да платя на 30-ти или 31 :D

Коментар

Аз си предплащам винаги за по 3 месеца! даже ми правят и някаква друга отстъпка ...май!

Коментар

Working...
                          X