Тази нощ някой доброжелател ми дръпнал единия тас на колата.Започнах да се чудя защо му е отзи очукан, спукан и стар тас!Според вас?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дръпнали ми единия очукан тас
Collapse
X
-
От келешлък... Аз един ден слизам и беше валяло... Пускам чистачките и пасажерската изстърка по стъклото... Някой я свалил и я оставил под рамото... Идиоти колкото щеш...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Жената преди няколко месеца имаше Поло, на задното стъкло чистачката беше счупена заедно с рамото. Бях се занимавал да я закрепвам поне да чисти, но на нищо не приличаше. Един ден слизам пред блока и понеже беше зимата почвам да чистя колата, стигам до отзад, бутам снега от задното стъкло и гледам че я няма. Някой я беше свалил, чистачката с рамото, та даже и гайката си беше взел. Та стигнах до извода, че има всякакви олигофрени.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Кажи на коя бензинджийница е 1,50лв и веднага си взимам 2-3. Аз все си купувам на по 2,50лв С капачки на газ-та и аз съм олеквал, също така два пъти са ми точили и гориво, капачки на винтилите (Тези, където ми даде Банков са още там) и два пъти е разбивана. Абе...хвана ли някой, ще има счупени ръчички Yellow_Flash_Colorz_PDT_06ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Вече не се учудвам. Гамени. Безмозъчни при това. Имат енергия САМО да трошат, развалят и толкоЗ.ПС: Вижте един пример. И ми кажете, каква е идеята на тези...варвари. Може би същата, като оня с тас-а. https://www.youtube.com/watch?v=QzzbSlG2PEIA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:Кажи на коя бензинджийница е 1,50лв и веднага си взимам 2-3. Аз все си купувам на по 2,50лв С капачки на газ-та и аз съм олеквал, също така два пъти са ми точили и гориво, капачки на винтилите (Тези, където ми даде Банков са още там) и два пъти е разбивана. Абе...хвана ли някой, ще има счупени ръчички Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар