Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПЕНЬООООООООО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да го е*а и забара до го е*ба.Толкова ми беше станал противен,че търсих из нета къде има форуми за него да си изразя злобата към личноста X.Пак и виждам че и вие не сте го пропуснали :P :P Пък и никога не бих му завидял за нещо(ако някой се опита да ми каже че му завиждам за нещо защото е известен) това е такъв бастун че и в Big Brother 10 сезона да участва и 50 клипа да направи за ПАЙНИЕРРРРРРРРРРР ще е пълен мизерник.
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

team написа:
      Да го е*а и забара до го е*ба.Толкова ми беше станал противен,че търсих из нета къде има форуми за него да си изразя злобата към личноста X.Пак и виждам че и вие не сте го пропуснали :P :P Пък и никога не бих му завидял за нещо(ако някой се опита да ми каже че му завиждам за нещо защото е известен) това е такъв бастун че и в Big Brother 10 сезона да участва и 50 клипа да направи за ПАЙНИЕРРРРРРРРРРР ще е пълен мизерник.
      Един колега изкаше да направи Фланелки с надпис: "ЗАПЛЮЙТЕ ПЕНЬО" ,и да ги раздава на НДК
      Brava JTD ELX
      105 к.с.99"

Коментар

Uneek написа:
        Да наистина и аз се изкефих. Дееба и педерастчето му много ме дразни
        Еее, от един човек да разбера за какво си говорите в тая тема, дейба! Гей бил, не знам си какъв. А то - обикновен педераст.Така кажете бе хора, дайте да назоваваме нещата с истинските им имена Ми вие ако знаете кой е тоя Пеньо, аз за сефте го чувам, и с тая титла "гей" съвсем в небрано лозе се озовах.Дето разправяше един: "В ебаси фирмата работя, всички уринират, само аз ли мочам ?!?"Сега не знам дали в цялата България мочат, някъде може би пикаят та да кажа че е едно и също. Виж, уринира се предимно в София Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Cпирам че съвсем ще отплеснем във дълбок OFF
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Цяла тема за тоя боклук! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47

Коментар

spoty написа:
            Цяла тема за тоя боклук! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
            И аз бях тръгнал да напиша същото!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тоя като излезне по улиците май няма да му издържи дълго новия нос!Де*ба скапания хермафродит.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

Мани ГНЪС отвсякъде! Това "добре" ама самочувствие неам думи.... Не ме кефеше Пацата, но много се кефих как го гърчеше
                VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Един колега изкаше да направи Фланелки с надпис: "ЗАПЛЮЙТЕ ПЕНЬО" ,и да ги раздава на НДК [/quote]Искам фланелкаааааааа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

абсолютно съм съгласен Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 голям дразнител е тоя боклук ама ще го "оправи" навън някой друг педер*с и пак ще е по-добре от повечето хорица Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                    Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
                    Обичам Родината,мразя държавата!

Коментар

Working...
                    X