Да го е*а и забара до го е*ба.Толкова ми беше станал противен,че търсих из нета къде има форуми за него да си изразя злобата към личноста X.Пак и виждам че и вие не сте го пропуснали :P :P Пък и никога не бих му завидял за нещо(ако някой се опита да ми каже че му завиждам за нещо защото е известен) това е такъв бастун че и в Big Brother 10 сезона да участва и 50 клипа да направи за ПАЙНИЕРРРРРРРРРРР ще е пълен мизерник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПЕНЬООООООООО
Collapse
X
-
team написа:Да го е*а и забара до го е*ба.Толкова ми беше станал противен,че търсих из нета къде има форуми за него да си изразя злобата към личноста X.Пак и виждам че и вие не сте го пропуснали :P :P Пък и никога не бих му завидял за нещо(ако някой се опита да ми каже че му завиждам за нещо защото е известен) това е такъв бастун че и в Big Brother 10 сезона да участва и 50 клипа да направи за ПАЙНИЕРРРРРРРРРРР ще е пълен мизерник.Brava JTD ELX
105 к.с.99"
Коментар
-
Uneek написа:Да наистина и аз се изкефих. Дееба и педерастчето му много ме дразниI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар