Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАНИЕ! Нови камери по пътищата.
Collapse
X
-
Immortal написа:Тъй както си го написал - баш ще е в наш плюс.То иначе тез със скъпите коли не мойш ги хвана за нищо.Снощи ми разказваха за един, каращ кола за над 200 хиляди лева без винетка. Никога не си бил купувал и думите му били "Ай, ще им ...майката".
Коментар
-
Аз си мисля, че камерите извън градовете са излишни понеже(например) на магистралата дали ще караш с 120 или с 160(в лявата лента), почне ли някой да изпреварва в дясно без да те види, точно в последния момент...удара ти е неизбежен. В тоя ред на мисли камери са нужни в градовете...щото там всеки километър е важен за спасяване на човешки живот...например в Сливен няма нито една камера за скорост в града, а има идиоти които се изшиват постоянно. Аз живея на булевард, широк като магистрала дълъг около километър и половина и скорости над 100км/ч са си ежедневие. Така, че според мене извънградските камери нямат смисъл като възпитателно средство освен да пратят глоба на някой нещастен човечец, който е превешил с 22.3 км/чFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:...например в Сливен няма нито една камера за скорост в града
Коментар
-
mitkosoft написа:Аз си мисля, че камерите извън градовете са излишни понеже(например) на магистралата дали ще караш с 120 или с 160(в лявата лента), почне ли някой да изпреварва в дясно без да те види, точно в последния момент...удара ти е неизбежен. В тоя ред на мисли камери са нужни в градовете...щото там всеки километър е важен за спасяване на човешки живот...например в Сливен няма нито една камера за скорост в града, а има идиоти които се изшиват постоянно. Аз живея на булевард, широк като магистрала дълъг около километър и половина и скорости над 100км/ч са си ежедневие. Така, че според мене извънградските камери нямат смисъл като възпитателно средство освен да пратят глоба на някой нещастен човечец, който е превешил с 22.3 км/чFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Аз съм за ... задължително отбиване ако правиш колона, ама пак както някой колега го беше казал по-горе - мечти....факт е че в по-малките градове карат като обезумели по булевардите с 100+ и после ги дават по телевизията и трагедията на техните семейства. Не че и в Сф не се кара така, ама тук е и по-голям шанса да те хванат и да те глобят.
Коментар
-
naskobg написа:Immortal написа:Снощи ми разказваха за един, каращ кола за над 200 хиляди лева без винетка. Никога не си бил купувал и думите му били "Ай, ще им ...майката".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Повечето не се сещат, какво да правят. Преди два дена имах точно такава случка. ФВ Транспортер от Кресна ни събра 5-6 коли зад себе си ...до Благоевград бяхме поне 30коли вече зад него. Средната му скорост беше около 60. ПОради наличие на трафик в другата посока - нямаш шанс за изпреварване. Е как не му хрумна да отбие за 1-2 минути. Отделно, че караше по осовата линия (понеже бях 3та кола зад него и го виждах).ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
А ей тея охлюви дето се движат с 50-60 на междуградски път съм забелязал, че винаги са къдрави лелки с очила, на които волана им е допрян до гърдите, а от мъжкия пол са господа с бяла коса, тъпо изражение породено от невъзможността да фокусират пътя. И като отворя джама и почна да ги псувам ме поглеждат с поглед тип "егати простака" те дори не разбират, че създават предпоставки за ПТП и като ги напсуваш те гледат странно и се чудят що го правиш.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Е, чак да ги псуваш открито и насочено, отваряйки прозорец...не ми се хаби тази енергия. Но е хубаво да се наложи освен максимална и минимална скорост за движение по пътищата. Сигурно много хора са против, но не е нормално на прав участък с ограничение 90, някой да се движи с 50-60. Това с уговорката, че няма никаква повреда. Почти винаги тези индивиди карат максимално изнесени към осовата линие, което допълнително нагнетява обстановката. Случвало ми се е някой се тътри с 60 и стигаме знак с ограничение 60 и човека натиска спирачки и почва да кара с 40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
2007-а като си купувах първият Garmin, някъде ис форумите бях чел една много хитра мисъл: "далеч е времето когато ще караме само на GPS без дори да имаме прозорци". Доколкото си спомням точността на потребителските устройства е някъде около 5-10 метра...Доказателство за това е , че доста , често ми се случва да ми каже булката от навигацията "след 50 метра завийте на дясно" и гледам си в монитора на гпс-а , гледам пътя, завоя идва а картинката на монитора още не е достигнала завоя...по неволя на съдбата след 10-15 метра има друг завой на дясно, завивам си там, картинката е точно на завоя и булката почва "след 10 метра направете обратен завой.....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:А ей тея охлюви дето се движат с 50-60 на междуградски път съм забелязал, че винаги са къдрави лелки с очила, на които волана им е допрян до гърдите, а от мъжкия пол са господа с бяла коса, тъпо изражение породено от невъзможността да фокусират пътя. И като отворя джама и почна да ги псувам ме поглеждат с поглед тип "егати простака" те дори не разбират, че създават предпоставки за ПТП и като ги напсуваш те гледат странно и се чудят що го правиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар