И Хасково на два от входовете вече има такива камери - на пилони. Катаджийте казват, че са на пътното. Не се пуашете...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАНИЕ! Нови камери по пътищата.
Collapse
X
-
Преди няколко дни минах Видин - Ботевград. Има 5-6 камери. Но при всеки опит да спазвам ограничението, камионът зад мен почти ми се качваше на задната броня и свиреше и светеше(беше в тъмната част на денонощието). Кога ще започнат за вземат книжки за ненормално поведение на пътя?! Да не бях с трите деца, не знам какво можеше да се случи... Така се принудих да увелича скоростта, за да му бягам-не исках да удари колата точно където са децата. караше на не повече от метър зад мен. Съжалявам, че не се обадих на 112 да кажа, че създава опасност.
Коментар
-
Тази на караулката на Кат до Ребърково не е пусната 100000%, отстрани й виси кабела, но другата ми се стори пусната на входа на Новачене. Иначе това поведение от камиона е горе-долу често срещано. Трябвало е да звъннеш на 112, макар че то няма полиция по този път и едва ли ще го спрат. Няколко пъти съм звънял и нито после са ме викали, нито съм виждал да ги спират.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
В крайна сметка тези по Видин - Ботевград на пътното ли са или на КАТ? Струва ми се, че са повече. отколкото трябва, ако са само за анализ на трафика. На мен по-скоро ми приличат на камери за скорост. Прави ми впечатление, обаче друго: насочени са отпред. КАТ имат ли право да снимат отпред автомобила? Спомням си за случай, довел до развод, заради снимка, показваща водача и пътниците...
Коментар
-
Salvador написа:София-Благоевград има точно две стационарни камери на КАТ.Едната е на третия тунел-тя мери средна скорост в посока Перник. В посока София нищо не мери.Другата е на Мурсалево.Всички други камер са на пътното и броят трафика.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
път
Нови те камери в Благоевградска област са 20 и може сега да не работят но до края на годината ще следят и за скорост и № на колина Банско също има нови към Предела Симитли има патрулка с камера нищо не правят -не спират само си гледат като ги погледнеш се смеят ако си нарушил скороста Слагат и подвижен знак че има камера .
Коментар
-
С последните промени в закона, трябва да има знак. Ей там е заровено кчуето. Иначе камери и радари може да си слага всеки. Аз навремето бях монтрал на тавана на вилата един стационарен радар, да шашка състезателите по главното шосе, защото е права отсечка и хвърчаха с 200. Поръчах си го от Ибей, някакъв бракуван от щатската полиция, стоя 5 години горе преди да се скапе. После сложиха гърбици от общината и до там със състезателите. Е, някои си летяха пак, ама тия с радар детекторите се шашкаха яко.
Коментар
-
http://dariknews.bg/view_article.php...=1485247Ето почти изчерпателен отговор на въпроса с новите камери относно предназначението им и местоположението в Кюстендилска област. Естествено журналята са се изложили и са сложили снимка, която са имали /не им е за първи път на местния Дарик/, а не на реалните камери. Минал съм на почти всяко място от изброените и камерите са от ония със светодиодите или там каквото са...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
По пътя от Видин за София в момента има 2 нови камери на село Срацимир, монтираха ги вчера сутринта и вече би трябвало да функционират, гледайте хубаво защото точно там пътят е идеален за "изсилване".Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Stefanaki написа:Tornado написа:Загледайте се в настилката преди камерата.Има монтирани и някакви датчици вероятно отдолу.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар