Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ! Нови камери по пътищата.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

София-Самоков на 2 места, като на едното точно монтираха табела "Автоматичен преброителен пункт" на самата "Г" стойка.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
      София-Самоков на 2 места, като на едното точно монтираха табела "Автоматичен преброителен пункт" на самата "Г" стойка.
      Явно не карам само аз по тоя път , камерите са от доста време, едната е монтирана на завоя на ресторант "Златна рибка" /идвайки от София завоя се пада десен/, другата е на последния завой след "Мечката", пак десен точно преди дългата права за Самоков
      punto HGT

Коментар

От няколко дни има Сложени на околовръстното на София . От кв. Требич към Мировяне. Вчера същите са поставени и при бензиностанция Еко при с. Чепинци. Предполагам това трябва да са от новите за засичане на скоростта.

Коментар

veselin10 написа:
          Колега това не са камери за скорост, а за преброяване както и новите по "Тракия" между Пазадржик и Пловдив. Може в бъдеще да ги ползват за такива за засичане средната скорост, като ти отчитат номера, ама за сега са си само трафик камери. То нали искат да въвеждат ТОЛ такси за тировете, как мислите ще става това? По тоя начин.
          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

didich написа:
            veselin10 написа:
            Явно не карам само аз по тоя път , камерите са от доста време, едната е монтирана на завоя на ресторант "Златна рибка" /идвайки от София завоя се пада десен/, другата е на последния завой след "Мечката", пак десен точно преди дългата права за Самоков
            На тоя последния завой след Мечката километража почти винаги удря над 120 / дори съм имал случаи изпреварване в другата лента, та до сега няма честитки, така, че както писах в предния пост - това са просто трафик камери
            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Знам колега и аз там на тоя завой не минавам с 50км/ч
              punto HGT

Коментар

tambuhtaneca написа:
                veselin10 написа:
                Колега това не са камери за скорост, а за преброяване както и новите по "Тракия" между Пазадржик и Пловдив. Може в бъдеще да ги ползват за такива за засичане средната скорост, като ти отчитат номера, ама за сега са си само трафик камери. То нали искат да въвеждат ТОЛ такси за тировете, как мислите ще става това? По тоя начин.
                Преброителните камери са други.Те наистина четат номерата, и служат за много други неща, освен "преброяване". Ако те търсят, с едно набиране на номера ти в компа ще разберат къде последно си минал.Но тези новите камери са различни, а и дублират на много места преброителните камери.Ще видим какви ще излязат...

Коментар

veselin10 написа:
                  Утре пак съм по трасето и ще видя дали има промяна....
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Дори да са за скорост- още не работят - ГАРАНЦИЯ! Досега да ми бяха ужарили гъзъ с актове..
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Отново на околовръстното точно преди детелината на АМ Хемус.

Коментар

По пътя от Стара Загора към Казанлък има на две места.Първото място е след разклона за с.ЯгодаВторото място е до бензиностанцията преди Казанлък.Бъдете внимателни там.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

От новите модели камери със светодиоди за нощно снимане има на Е79 на изхода на с.Мурсалево (където има стационарна камера за скорост) . 2 камери има по една за всяка лента, същите ги видях и на излизане от кръговото на Перник за да се влезе в самия град, там са по една камера за всяка лента от същия модел.
                          Фиат Крома 1.9 16v+
                          Фиат Браво 1.6 16v
                          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                            От новите модели камери със светодиоди за нощно снимане има на Е79 на изхода на с.Мурсалево (където има стационарна камера за скорост) . 2 камери има по една за всяка лента, същите ги видях и на излизане от кръговото на Перник за да се влезе в самия град, там са по една камера за всяка лента от същия модел.
                            По думите на човек от пернишкото пътно,това били преброители.
                            1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

Преброители съм виждал, тези са различни и имат диоди за нощно снимане за разлика от съществуващите и отбелязани преброителни.
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

sharpradi написа:
                                По пътя от Стара Загора към Казанлък има на две места.Първото място е след разклона за с.ЯгодаВторото място е до бензиностанцията преди Казанлък.Бъдете внимателни там.
                                Преброителни са и двете - камери за пет цифрени суми не се слагат на места където няма кьорав човек, видео - наблюдение и прочее.......тъпаци са от кат, но не чак толкова......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X