Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ! Нови камери по пътищата.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВНИМАНИЕ! Нови камери по пътищата.

Днес, прибирайки се от София, видях, че са монтирани нов тип камери за скорост по пътищата.Първата, която забелязах беше точно пред втория тунел на АМ Хемус, посока Варна.Следващата беше в с.Скравена, третата - в с.Новачене.Освен тази на магистралата, останалите са монтирани на Г-стойки, също като т.нар. "преброителни" камери на АПИ, над пътното платно.Разликата е, че не са отбелязани като такива с табела, и че всъщност са от типа, който се монтираше в кутии.Не знам дали вече работят, но не бях минавал по този маршрут 2-3 седмици, а преди ги нямаше.Монтирани са на места с ограничения на скоростта.Първо си помислих, че са камери за средна скорост, но явно не са, защото на магистралата не видях втора такава.

Има такива на много места. Например с. Ябълково преди Кюстендил; в Радомир. Съвсем отскоро преди пътен възел Даскалово откъм Перник, около Гоце Делчев мернах. Никъде няма табели преброителни пунктове ли са или камери, което ме навежда на мисълта, че не функционират още. Според повечето хора, с които говорех са камери със светкавици. За мен това са броячи.

Коментар

Вчера минах по Хемус- радара не е писнал, а той е познавач. Така че със сигурност все още нямат радари
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Монтирали са подобна и на АМ Тракия, посока София, при пътен възел Калугерово.

Коментар

Ако са камери за средна скорост радардетектора няма да се обади.Но трябва да са две през определено разстояние.

Коментар

Immortal написа:
            Ако са камери за средна скорост радардетектора няма да се обади.Но трябва да са две през определено разстояние.
            Нека има повече такива. Тоя народ тотално оскотя и вече е заплаха за всеки, който е на пътя. Не знаеш кой ще те осакати за цял живот.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
              Immortal написа:
              Нека има повече такива. Тоя народ тотално оскотя и вече е заплаха за всеки, който е на пътя. Не знаеш кой ще те осакати за цял живот.
              Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Има поставени нови камери покрай Слънчев бряг. Близо до ОМВ-то. Няколко са.

Коментар

Mного добре Нека има повече!

Коментар

Мда, само камерите ще решат нещата.......Пък дето се вика всеки пише че било ужас по пътищата, само малоумници, джигити както е сега модерен израза........естествено това автоматично значи че щом протестираш против това и ти прави впечатление, това веднага те изважда от категорията и е просто абсурд някой да те напсува за нещо което по една или друга причина си нарушил, застрашил или прочее.....Щото мен оня ден щеше да ме отнесе една скапана лелка дето си карала уж нормално и в ограниченията, но пък нещо се разсеяла.......зачудих се, тя няма как да е джигитка но пък можеше да ми застраши живота.......странно нещо е гледната точка.....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ами така погледнато най-страшното е такава лелка, която се мисли за безсмъртна и кара с по 200 на междуградските пътища.И след това са льольовците, които не знаят къде им е колата на пътя и правят малоумни неща и плътно ги следват господарите на пътя, които летят с по 200, могат да управляват колата си до някъде, и за тях всички останали, които си карат по правилата по принцип, са от 2-рата категория.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Вчера минах почти цялата магистрала със 160. Ако дойде фиш ще пиша, но не мисля да го плащам защото не видях никъде знак за камера, освен преди Лукойл на Ботевград. Там имаше знак край на автомагистрала и карах с 90. Не вярвам да са ги пуснали в действие тези камери, без да са монтирали задължителния предупредителен знак, но все пак става въпрос за милиционери. :D
                        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Някой да не е видял това - категорично не е камера за скорост....
                          Прикачени файлове
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

stilo_new написа:
                            Има поставени нови камери покрай Слънчев бряг. Близо до ОМВ-то. Няколко са.
                            2 са! В двете посоки по една. Все още са празни кутии обаче.

Коментар

От Велико Търново до Полски Тръмбеш /посока Русе/ има вече на четири места-в с. Поликраище две, в Петко Каравелово една и в Раданово една. Монтирани са на "Г" образни стойки по една за всяка посока. Дали действат, обаче не знам, но като гледам на какво разстояние са нищо чудно да са за средна скорост.
                              PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                              Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Working...
                              X