Здравейте. От къде мога да си взема тапицерия за седалките? И по принцип, те универсални ли са или трябва да търся специално за фиата?Ето тези кожените съм си харесал по принцип от емаг.http://www.emag.bg/kal-fi-za-sedalki...D8LZSMBBM/Но за жалост нямат за задните седалки, а само за предните. Но не разбирам нищо. Гледам някои са с ципове, а и не знам дали добре ще се опъне кожата по седалката ми. Предложения? Пише отдолу съвместимост: универсална.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тапицерия за седалките?
Collapse
X
-
Аз едва ли ще намеря такава специализирана за фиат тапицерия. Иначе как ви се струват тези от линка кожените? Заслужават ли си? Дали ще се протрие нещо с времето или да се напука? Някой да си е взимал, за да ми даде адекватно мнение?Или да си взема едни такива обикновени?http://www.emag.bg/komplekt-kal-fi-z...DKRBZBBBM/Не знам дали кожените и тези го водят с дунапрен, понеже той май ще уплътнява малко и няма да го има събирането...Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Предполагам, че тия ще станат на гъз точно след някой и друг месец, няма как материала да е качествен за тия 45лв., ако питаш мен си търси направо втора ръка кожен салон за браво, поне знаеш, че всичко е оригинално и излязло от завода, за браво поне вие имате късмет, че имате заводски кожен салон, за пунтото се изръсих достаpunto HGT
Коментар
-
Ако искаш що годе приличен салон, си вземи калъфки BERTOLD като цена качество са по-добре от пазарските, но май нямат кожени. Ако не салон за Браво както ти каза колегата, но и те са доста пари. Кожените който искаш ти ще те запарват много лятото и ще си все "напикан"Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
qnkov написа:Не знам какъв кожен салон има за Браво, дори 2-ра ръка, колко пари горе-долу върви?
Коментар
-
didich написа:Предполагам, че тия ще станат на гъз точно след някой и друг месец, няма как материала да е качествен за тия 45лв., ако питаш мен си търси направо втора ръка кожен салон за браво, поне знаеш, че всичко е оригинално и излязло от завода, за браво поне вие имате късмет, че имате заводски кожен салон, за пунтото се изръсих доста
Коментар
-
qnkov написа:Да ви питам. Може ли примерно от алфа ромео 156 или друга да сложа едни предни кожени на фиата? Ако има и опция за подгрявка дори :P
Коментар
-
Painfall написа:didich написа:Предполагам, че тия ще станат на гъз точно след някой и друг месец, няма как материала да е качествен за тия 45лв., ако питаш мен си търси направо втора ръка кожен салон за браво, поне знаеш, че всичко е оригинално и излязло от завода, за браво поне вие имате късмет, че имате заводски кожен салон, за пунтото се изръсих достаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар