Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тапицерия за седалките?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тапицерия за седалките?

Здравейте. От къде мога да си взема тапицерия за седалките? И по принцип, те универсални ли са или трябва да търся специално за фиата?Ето тези кожените съм си харесал по принцип от емаг.http://www.emag.bg/kal-fi-za-sedalki...D8LZSMBBM/Но за жалост нямат за задните седалки, а само за предните. Но не разбирам нищо. Гледам някои са с ципове, а и не знам дали добре ще се опъне кожата по седалката ми. Предложения? Пише отдолу съвместимост: универсална.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

кола

Е щом са универсални едва ли да се опънат плътно Цип сигурно от страни да може по лесно да се слагат Не знам само за подглавниците за главата дали има дупки подготвени.На колата ми интериора е по поръчка и не мърда никъде .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз едва ли ще намеря такава специализирана за фиат тапицерия. Иначе как ви се струват тези от линка кожените? Заслужават ли си? Дали ще се протрие нещо с времето или да се напука? Някой да си е взимал, за да ми даде адекватно мнение?Или да си взема едни такива обикновени?http://www.emag.bg/komplekt-kal-fi-z...DKRBZBBBM/Не знам дали кожените и тези го водят с дунапрен, понеже той май ще уплътнява малко и няма да го има събирането...
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Предполагам, че тия ще станат на гъз точно след някой и друг месец, няма как материала да е качествен за тия 45лв., ако питаш мен си търси направо втора ръка кожен салон за браво, поне знаеш, че всичко е оригинално и излязло от завода, за браво поне вие имате късмет, че имате заводски кожен салон, за пунтото се изръсих доста
        punto HGT

Коментар

Ако искаш що годе приличен салон, си вземи калъфки BERTOLD като цена качество са по-добре от пазарските, но май нямат кожени. Ако не салон за Браво както ти каза колегата, но и те са доста пари. Кожените който искаш ти ще те запарват много лятото и ще си все "напикан"
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Не знам какъв кожен салон има за Браво, дори 2-ра ръка, колко пари горе-долу върви?
            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
              Не знам какъв кожен салон има за Браво, дори 2-ра ръка, колко пари горе-долу върви?
              Нещо такова: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...rcВървят както се спазариш, между 200 и 500 лв.Това включва всички седалки плюс корите по вратите.

Коментар

didich написа:
                Предполагам, че тия ще станат на гъз точно след някой и друг месец, няма как материала да е качествен за тия 45лв., ако питаш мен си търси направо втора ръка кожен салон за браво, поне знаеш, че всичко е оригинално и излязло от завода, за браво поне вие имате късмет, че имате заводски кожен салон, за пунтото се изръсих доста
                Или си взимаш от Алфа и си го слагаш на Пунтото...поне предните седалки, задните, ако си много мераклия

Коментар

Това кожата е голяма екстра.Особено лятото.....А за изкуствената е съвсем яко.Иначе ако са ти толкова зле седалките или се огледай за салон 2ра ръка в по-добро състояние или си вземи текстилни.
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Лятото всичко е ужасно, ако нямаш климатик... и с боклучавите текстилни и сега с нелошите кожени... се едно и също, слизаш си влажен лятото...хубавото е, че бързо изсъхваш :D Но кожения салон е по-кофти зимата, отколкото лятото

Коментар

Да ви питам. Може ли примерно от алфа ромео 156 или друга да сложа едни предни кожени на фиата? Ако има и опция за подгрявка дори :P
                      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Пак ще пречравяш колега ама си е екстра.
                        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

qnkov написа:
                          Да ви питам. Може ли примерно от алфа ромео 156 или друга да сложа едни предни кожени на фиата? Ако има и опция за подгрявка дори :P
                          За Браво не съм сигурен, за Пунто става. Но понеже Браво е 2 врати, не става от 156, защото не се сгъват. Трябват ти от двуврата 147, но провери дали стават и на Браво. Може да са с подгрев, че и с airbags, ама ще ти е много сложно да ги свържеш.

Коментар

Painfall написа:
                            didich написа:
                            Или си взимаш от Алфа и си го слагаш на Пунтото...поне предните седалки, задните, ако си много мераклия
                            То свърши тая, от няколко години се потя в кожен салон
                            punto HGT

Коментар

Как се води тапицерията за фиат браво? 1-2 2-3 или 1-3 2-3?
                              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
                              X