Най-после дизелджиите си намериха оазис! Честито и повече компресия през зимата!!! Я, да ги видим колко са във форума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв е автомобила ви - дизелов или бензинов?
Collapse
X
-
Re: Колко са дизелите във форума?
hit-ko написа:Най-после дизелджиите си намериха оазис! Честито и повече компресия през зимата!!! Я, да ги видим колко са във форума?Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
boobby написа:eto i edin vlah ot kozloduy :P s punto jtd deto neznae kakva dobavka da sloja v naftata za zimataSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
morg написа:Колеги и аз съм на дизел но ме притеснява, че анкетата е сложена в раздел "Дизел" и повечето колеги на бензин няма и да я видят. Тя и сега показва 60% дизели....I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
morg написа:Колеги и аз съм на дизел но ме притеснява, че анкетата е сложена в раздел "Дизел" и повечето колеги на бензин няма и да я видят. Тя и сега показва 60% дизели....Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Относно компресията Христо е прав.Чак ми настръхва косата ако колата ми започне да не пали от недостиг на компресия.Ако беше москвето има няма два дни няма и толкова му е работата ама това чудо което карам ще ме поизпоти доста.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Esper написа:morg написа:Колеги и аз съм на дизел но ме притеснява, че анкетата е сложена в раздел "Дизел" и повечето колеги на бензин няма и да я видят. Тя и сега показва 60% дизели....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар