Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е автомобила ви - дизелов или бензинов?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв е автомобила ви - дизелов или бензинов?

Най-после дизелджиите си намериха оазис! Честито и повече компресия през зимата!!! Я, да ги видим колко са във форума?

Re: Колко са дизелите във форума?

hit-ko написа:
    Най-после дизелджиите си намериха оазис! Честито и повече компресия през зимата!!! Я, да ги видим колко са във форума?
    Аз един :D или по скоро първи
    Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.

Коментар

Айде аз ще съм вторият Tempra 1.9TDs
      "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
      Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Re: Колко са дизелите във форума?

hit-ko написа:
        Благодаря за поздравите Христо!Ники от Благоевград с Fiat Marea 2.4 TD.Поздрави на теб специално за новия "оазис" и на всички колеги с дизели! Лека, безаварийна и доколкото е възможно топла зима с безпроблемни стартове!
        Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

eto i edin vlah ot kozloduy :P s punto jtd deto neznae kakva dobavka da sloja v naftata za zimata

Коментар

boobby написа:
            eto i edin vlah ot kozloduy :P s punto jtd deto neznae kakva dobavka da sloja v naftata za zimata
            Всичко добре, ама що не пишете на български

Коментар

извинявам се ама пак съм си влах

Коментар

boobby написа:
                По темата е писано доста, потърси с търсачката.Съвсем наскоро ще преместим повечето теми от "Консултации" касаещидизеловите двигатели.Като за начало прочети тук:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11295Моля те редактирай си постта с букви на кирилица! "Шльокавицата" не се толерира във форума!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Колеги и аз съм на дизел но ме притеснява, че анкетата е сложена в раздел "Дизел" и повечето колеги на бензин няма и да я видят. Тя и сега показва 60% дизели....

Коментар

Ей, ама те дизелите ще излязат повече от бензиновите!?

Коментар

morg написа:
                      Колеги и аз съм на дизел но ме притеснява, че анкетата е сложена в раздел "Дизел" и повечето колеги на бензин няма и да я видят. Тя и сега показва 60% дизели....
                      Мдаа, прав си.Христо, май ще бъде по-обективно ако стои е раздел Общи.
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

morg написа:
                        абсолютно в прав колегата! Но има и нещо друго че дизелите наистина май ще излязат повече от бензините!
                        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Относно компресията Христо е прав.Чак ми настръхва косата ако колата ми започне да не пали от недостиг на компресия.Ако беше москвето има няма два дни няма и толкова му е работата ама това чудо което карам ще ме поизпоти доста.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Esper написа:
                            morg написа:
                            Мдаа, прав си.Христо, май ще бъде по-обективно ако стои в раздел Общи.
                            Tова е и моето мнение, защото откакто е създаден този раздел за първи път влизам в него и то от чисто любопитство - колата ми е бензин/газ. И една идея - защо не направите и една анкета в раздел Общи колко Фиатки сме с АГУ, но моля не я слагайте в раздел "Газови уредби за FIAT", защото резултатите може да доближат 100%
                            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                            Среден разход на газ

Коментар

Working...
                            X