Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на озвучителна система

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, Ако ще е за такива съвети и на мен ми е лесно, та даже и да занимавам 500човека прочели темата.Достатъчно мн магазини за музика и колони има. Най-малкото не искам да правя дискотека, а да имам качествен и хубав звук. Ясно ми е че новото си е ново, но нямам възможност да дам 1к за музика, която ще я слушам 2-ти в седмица по 10мин.Лека полека ще постигна ефекта 5.1, но няма да е на куп и сега. Др върху което мисля е дали да е 5.1 - усилвателя или да е 2.0 стерео
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Аз съм в къщи с това и никога не го усилвам до края защото се тресе цялата къща.Купувал съм го преди години за около 900лв,но си заслужава всеки един лев.Мъкнал съм го и по малки механи да си правим кефа.
      Прикачени файлове
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

zlatarov написа:
        http://www.emag.bg/sistema-za-domashno-kino-home-cinema-5-1-s-dvd-sony-dav-tz140-davtz140-cel/pd/E7QZTBBBM/Макар и ДВД-то да не ми трябвамнение за това, ясно че първото отпада
        За тея пари си вземи това,което си постнал.Няма да съжаляваш.За парите си е перфектно.Само събуфера го сложи на ъгъл в стаята.http://www.emag.bg/sistema-za-domash...BBBM/П.С..Е няма да свири като система за над 800лв+,но ще е качествено и ще е по добре от колкото тея недомислици където мислиш да ги взимаш.Ти си решаваш с какво да се озвучиш а аз само наливам акъл дет са вика.Преди да почна да озвучавам автомобили вече 15 години, бачках във фирма където озвучавах дискотеките на Бургас,кръчми и каквото са сетиш.Така че само наливам акъл без пари.....И лаф да става....Взимай си сонито системата за домашно кино и стига си заглеждал буклуци....За тея пари влизаш в ниския клас но поне да е сони.......

Коментар

ходих да чуя тази :https://www.technomarket.bg/products...z715реших да я взема, защото и буфера е два пъти по голям от всички останали, та дори и от новите модели. Много ми хареса и щеше да заспи. Да ама Не... докараха ми кашон залеппен с тиксо, отваряме буфера надран и всичко свърши.Няма бройки в София, та утре ще звъня да питам из провинцията, Моля за мнение относно седната комбинация?http://olx.bg/ad/tonkoloni-pioneer-s...E485E-3765ще се радвам galinchooo да изкаже съвет
          Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Качество и 200 лева не се връзват поне не с нови колони. Може да вземеш някой усилвател за 100 лева на старо и 2 колони. Може и да вземеш като мен Logitech Z2300 за 180 (пак 2-ра ръка), да ти кажа не е зле като качество, може да видиш за какво става на въпрос - 120 вата бас + 2 х 40 сателити. Сега не се правят вече такива колони, поне не от Logitech
            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Иначе аз се точа на нещо като това: http://www.emag.bg/risijv-r-yamaha-r.../pd/DZZHYMBBM/

Коментар

абе аз това сони щях да го думна пък после и да ме яд файда нема.двд-то нема да го ползвам изобщо, а и предимно за музика го взимам. След като един усилвател на старо е 170-200 лв значи има защо нали така? По--добър звук ли ще извади от едно такова ДВД- евтин клас?Ако взимам втора ръка да усилвател, буфер и какво 5колонки ли или две?
                Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

По-добре вземи нещо доказано като качество, аз съм много доволен от Logitech-a. Не дава да се барне над 35% (по груба преценка). Много зависи какво купуваш от това каква музика слушаш, ако искаш класическа, то Hi-Fi усилвател би бил по-добрия избор, ако си по-насочен към техно/нещо с бас, то по-добро е нещо 2+1 с бас каса (това е лично мое мнение).

Коментар

zlatarov написа:
                    Моля за мнение относно седната комбинация?http://olx.bg/ad/tonkoloni-pioneer-s...E485E-3765ще се радвам galinchooo да изкаже съвет
                    Тия нещица са хубави колега,но все ще те гложди мисълта че е 2ра употреба.

Коментар

[quote="zlatarov"]ходих да чуя тази :https://www.technomarket.bg/products...z715реших да я взема, защото и буфера е два пъти по голям от всички останали, та дори и от новите модели. Много ми хареса и щеше да заспи. Да ама Не... докараха ми кашон залеппен с тиксо, отваряме буфера надран и всичко свърши.Няма бройки в София, та утре ще звъня да питам из провинциятаА на звук хареса ли ти???Имай предвид че динамиката в магазина ще е съвсем различна от тази в дома.В дома е по малко помещението и динамиката ще е по добра в пъти повече.А в този голям магазин е друго.Ако ти е харесало можеш да изискаш да ти доставят друга бройка от друг магазин или си я поръчай онлайн.Има я в другите ,магазини.По долу в страницата има къде можете да намерите тоя продукт.Системата е перфектна.А тва че няма да ползваш ДВД-то,не се заричай.Има си флашка и се някога ще я ползваш.Взимай смело.

Коментар

и ти си прав, но за 300лв се вмествам в бюджета. Вчера поръчах сонито онлайн, но докато спах се сетих да му проверя какви входове има! Оказа се, че няма ни един вход, та дори и AUX.Днес отмених поръчката и явно ще се прежаля да ме гложди мисълта, че нещата са ми 2-ра ръка.А по натам ще ги сменям с нови Доколкото се запознах най добре усилвателя да е транзисторен, защото ако се скапе лесно се ремонтира, а новите били с чип и той бил колкото цялата с-маИма някъде из провинцията - две бройки, но това, че не мога да свържа РС-то, ТВ, тел ме дразни.
                        Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

zlatarov написа:
                          и ти си прав, но за 300лв се вмествам в бюджета. Вчера поръчах сонито онлайн, но докато спах се сетих да му проверя какви входове има! Оказа се, че няма ни един вход, та дори и AUX.Днес отмених поръчката и явно ще се прежаля да ме гложди мисълта, че нещата са ми 2-ра ръка.А по натам ще ги сменям с нови Доколкото се запознах най добре усилвателя да е транзисторен, защото ако се скапе лесно се ремонтира, а новите били с чип и той бил колкото цялата с-ма
                          Колега сигурен ли си че няма никакъв вход??Гледам че има УСБ за запис и възпроизвеждане.Трябва да има поне скарт отзад.....?????После ще вляза в Технополис и ще го видя ако има такова Сони.....Не ми се връзва нещо да няма поне скарт отзад

Коментар

http://www.sony.bg/electronics/vsich...ionsдават го че няма скарт това са спецификациите само УСБ, но нямам идея ще може ли да вържа лаптопа и си пускам музика от там...
                            Прикачени файлове
                            Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

zlatarov написа:
                              http://www.sony.bg/electronics/vsichko-v-edno-sistemi-za-domashno-kino/dav-tz715/specificationsдават го че няма скарт това са спецификациите само УСБ, но нямам идея ще може ли да вържа лаптопа и си пускам музика от там...
                              Наистина няма колега.......УжассссссОт днес тече 20% намаление на стоките в Техномаркет.Отивай да гледаш за нещо друго.Ако не взимай тея 2рата употреба,но дано да са читави.Че ако знайш тука при мене какви работи ми носят за монтирване от тоя продавалник........хихиМожеш да земеш нещо и на изплащане.Примерно ако е повече от бюджета ти към 500лв.Даваш 300 или 350(колкото можеш да отделиш) и остатъка ти го разхвърлят на вноски примерно за 6 месеца и така няма да го усетиш.......И това е вариант.П.С...няма да можеш да вържеш нищо там.Само ЮСБ флашка

Коментар

Взимай един Yamaha V375 предостатъчен ще ти е.
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X