Та така ...Хамстера на щерката избяга - притърсихме всяка миша дупка - ни следа.Сложили сме капан за мишки-никакъв резултат от сутринта, при положение, че ни нямаше.Страх ме е, че ако не го хванем ще умре и прочие..Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да хвана избягал хамстер
Collapse
Заключена тема
X
X
-
преди това ще направи сериозни поразии - моят като избяга, се намърда в гардероба и беше направил едни дрехи на сол. Та - започваш да търсиш изгризано, също хамстерите аката като мишки - започваш да търсиш акита. Крият се като мишките - в ъгли, ако има натрупани дрехи - в тях, също зад/в дивани, фотьойли и прочее.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Котка :D :D :D тя ще го намери :D :D :D А сега сериозно, спокойно няма да умре. Опита ми с тези сладури показва, че обикновено си намират тайно местенце и започват да трупат запаси. Идея си нямаш какво могат да съберат за няколко часа. Странното е, че поради някаква причина избират за леговища спалните. Огледайте там.П.П. И още нещо, колко миши дупки имате у вас всъщност :D :D :D
Коментар
-
VET написа:П.П. И още нещо, колко миши дупки имате у вас всъщност :D :D :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хаха.Успех и дано го намериш бързо. Моята в момента ми бръмчи краката с топката си за разходки трополи яко - ама много и се кефи.Иначе всяка вечер си я пускам да се разхожда в спалнята ни, но тук няма нито едно място където може да се завре и да не мога да я изкарам.Много обича разходките и е супер игрива. Странното е че постоянно се вре в хората въпреки че разполага със "свобода.
Коментар
-
Би трябвало с храна да се покаже. Гризачите са толкова лакоми, че няма нна къде. С моя заек, ако държа нож в едната ръка и гранули в другата...ще дойде с 200 към мен Може да оставиш на видо място някакво лакомство, което си му давал... я краставица я магданозФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Хванахме го! С капан за мишки в крайна сметка.Иначе излезе за храна-бях я оставил в купичка върху един вестник и го чух, че шумоли по вестника.Опитах да хвърля кърпа върху него, но се оказа, че развива МАХ 1! Та в крайна сметка капана свърши работа. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хванахме го! С капан за мишки в крайна сметка.Иначе излезе за храна-бях я оставил в купичка върху един вестник и го чух, че шумоли по вестника.Опитах да хвърля кърпа върху него, но се оказа, че развива МАХ 1! Та в крайна сметка капана свърши работа. :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар