От известно време пералнята ми смърди на умряло. Няколко поредни пъти слагах Калгон, пробвах и с лимонена киселина, но продължава да мирише гадно...С какво да я почистя? Изключвам разглобяване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лошо миришеща пералня
Collapse
X
-
В момента има едни препарати за чистене на перални в Лидл, вършат работа. Моята пералня има програма "Drum Clean" и препарата върши работа. Ако няма специална програма май трябва да се пусне на 60С.http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action...etail&id=23862Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
След многократно използване на "Калгон" и лимонена киселина,но без очаквания ефект,купих от "Била" течен препарат за почистване на перални и ефект наистина имаше.Не му помня заглавието,но друг не съм виждал в магазина.А котления камък го премахва като на реклама-намазваш,изплакваш и готово.
Коментар
-
u_bo
ele написа:добавям, на 95 градуса с една бутилка оцет.muns61 написа:От 30 години ползвам като добавка натриев фосфат, слагам го с праха като се перат работните ми дрехи. Ефектът е страхотен.
Коментар
-
Ами изсипвам една бутилка оцет в барабана, слагам я на 95 градуса и я пускам. Няма значение програмата, необходимо е един път да загрее водата. Това ми го каза преди време един техник - беше се запушил филтъра и не можа да го изкара заради котления камък, и да не го счупи, я пусна така за десетина минути - след това нямаше проблем да издърпа филтъра. Та той ми каза или да слагам в отделението за омекотител оцет при всяко пране, или да я пускам от време на време с една бутилка оцет в барабана на 95 градуса.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар