Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

kakvo shte mi kajete za Euratek?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kakvo shte mi kajete za Euratek?

kakvo mojete da mi kajete za Euratek i za 2007-ma kogato vlizame v Evropeiskia Sauz?Neshto otnosnocenite na avtomobilite? Dori i da e raziskvana tema-iskam da q upgrade-vame zashtoto e vajna i znachima,bih kazal MnoGo !!! chakam otgoovroi!!!

Re: kakvo shte mi kajete za Euratek?

VIPER_MAN_BG написа:
    kakvo mojete da mi kajete za Euratek i za 2007-ma kogato vlizame v Evropeiskia Sauz?Neshto otnosnocenite na avtomobilite? Dori i da e raziskvana tema-iskam da q upgrade-vame zashtoto e vajna i znachima,bih kazal MnoGo !!! chakam otgoovroi!!!
    Първо да те попитам, защо не пишеш на кирилица?Второ да те попитам, това да не е Шкода-форум?Трето да те попитам, защо не ползваш търсачката и не изчетеш старите теми, пък после да пускаш нови?Четвърто да те попитам, к’во изобщо правиш тук?

Коментар

VIPER_MAN_BG написа:
      Ами най-много да издухат супата, както стана с един преуспяващ вносител на марката RENAULT преди година!!!!А иначе тук ще ти отговорят със сигурност.http://skodaclub-bg.org/forum/index.php
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Iskam da blagodarq na Nino za gotiniq otgovor,otidah tam i vidqh mn neshta naistina 10x :P A otnosno Kuku-ne mi zadavay glupavi vuprosi 4uvash li?Ne mi 4eti temite kato ne ti haresva stilut mii na4ina mi na pisane,iasno? I ne znam shto si se napisal `Kuku`ama mai imam nqkakuv alternativen otgovor.... Колега, просто дразниш всички с това писане на шльокавица! Правилата на форума са еднакви за всички, ясно!? Имаме потребител от Турция и колкото и да му е трудно - намира начин да пише като Българин! Кредора работи - така, че оправдание няма! Освен това 100% бих задал и аз като колегата Кuku първите три въпроса... (поне)Поздрави kiro_of_the_day

Коментар

...

Коментар

Първо да те попитам, защо не пишеш на кирилица?Второ да те попитам, това да не е Шкода-форум?Трето да те попитам, защо не ползваш търсачката и не изчетеш старите теми, пък после да пускаш нови?Четвърто да те попитам, к’во изобщо правиш тук?[/quote]

Коментар

VIPER_MAN_BG написа:
              Iskam da blagodarq na Nino za gotiniq otgovor,otidah tam i vidqh mn neshta naistina 10x :P
              Нали и аз това ти казах, само, че по по-заобиколен начин и с определено критичен тон, ама явно няма кой да мисли Ника ми се чете "Кики", и съм го избрал, защото се казвам Кирил, ама явно и за това не ти стига акъла да се сетиш П.П.Sven, "ЕураТек" е официалния вносител на автомобили "Шкода" в България и според колегата "Мъжка_Българска_ Пепелянка", те имат много общо с форума на ФИАТ :D :P

Коментар

...

Коментар

Kuku написа:
                  Sven, "ЕураТек" е официалния вносител на автомобили "Шкода" в България и според колегата "Мъжка_Българска_ Пепелянка", те имат много общо с форума на ФИАТ :D :P
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

Ами dobre-ше ползвам кирилиса!

Коментар

Working...
                    X