Някой може ли да разчете цветовете и съответно стойноста на това съпротивление?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за резистор
Collapse
X
-
Виж кво намерих. Интересното е ,че на едната снимка е с 4 цвята , а на другата с 5.http://img19.allegroimg.pl/photos/or...374888.jpgНа мен ми прилича като на 1к. но може и да бъркам.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
бахти, зле съм с цветовете и не мога да разбера.... Сега като се загледах в надписите по платката и пистите, трябва да е с доста ниска стойност защото играе ролята на предпазител. На снимките са 2, при мен е само едно съпротивление, но се вижда, че е предвидено и вместо резистори да се запои легло за предпазител.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Това май е регулатор на оборотите...?Направо го шумтирай, да си бачка на макс непрекъснато. Някога ползвали ли сте я на намалени обороти? И каква би била ползата от това, освен че произодителя продава екстра струваща му 1 лев за 50лв...???На домашния ни Самсунг преди време потенциометъра започна да прави номера и направо спираше, до момента в който го шунтирах и се свърши...А цветовете на мене ми приличат на червено-кафяво-златно-синьо, което отговаря на 2,1 ома.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Това май е регулатор на оборотите...?...А цветовете на мене ми приличат на червено-кафяво-златно-синьо, което отговаря на 2,1 ома.kluchar написа:Сложи една жичкаYavor написа:Т.....Някога ползвали ли сте я на намалени обороти?.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: Платка
kluchar написа:Сложи една жичкаFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар