Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся стара тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся стара тема

Колеги търся една стара тема 99% съм сигурен че беше в ’общи’ . В темата до кокото помня , някой търсеше да закупи браво петак от чужбина или нещо такова. Естествено беше залята със спам колко куци били как не си струвало и така нататък ... но по едно време се беше включил един потребител който каза че се занимава с покупки на коли през Mobile.de (защото май се появи линк към обява от там) , все се канех да му запиша юзърнейма и така се проточи и забравих. Темата не мога да я намеря наистина рових, някой ако се сеща и е писал в нея да драсне моля, аз сам ще се ровя в хронологията после да я търся. Мерси предварително. П.П Стара... стара от тази година е , но на няколко месеца някъде
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Как да се занимава с покупки на коли през Mobile.de? Понеже тук в моя град знам доста хора, които докарват коли от чужбина и искат да се плати превоза. Какво точно имаш напредвид? А относно това колко е спънато, като взех колата и като прочетох колко умряло било започнах да съжалявам малко, докато не се качихме 4 олигофрена на магистралата да видим колко ще вдигне и резултата беше, че другите в колата не повярваха :D
    Никоя друга кола не може да ти направи такъв кеф, какъвто прави италианската!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...боклуци са
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Ей братле супер си, точно тя е. Иначе проблема е че търся баничарка но бенз/мет или бенз/газ а тук няма мн голям избор, само сдухани дизелаци... и те така.
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
        X