NikMar написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
-
BO написа: Преглед на мнениетоУспех ти желая за тези заплати да ги даваш за пример като "стандартни" такива.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Не, че нещо, но ти в IT сектора ли си? Щото..., да за разни проекти, за разни международни компании - може и да има подобни заплати, но дори във Варна, дето си имаме уж няколко "добри" фирми - заплатите са 3-4-5к максимум, като ти говоря за примерно 300-500 човека заети, останалите до 600+к човека я изкарват средно 1200лв/месец я не.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа: Преглед на мнениетоНе, че нещо, но ти в IT сектора ли си? Щото..., да за разни проекти, за разни международни компании - може и да има подобни заплати, но дори във Варна, дето си имаме уж няколко "добри" фирми - заплатите са 3-4-5к максимум, като ти говоря за примерно 300-500 човека заети, останалите до 600+к човека я изкарват средно 1200лв/месец я не.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
jenshen73 написа: Преглед на мнениетоНе, че нещо, но ти в IT сектора ли си? Щото..., да за разни проекти, за разни международни компании - може и да има подобни заплати, но дори във Варна, дето си имаме уж няколко "добри" фирми - заплатите са 3-4-5к максимум, като ти говоря за примерно 300-500 човека заети, останалите до 600+к човека я изкарват средно 1200лв/месец я не.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоНали се сещаш, че ако фирмата е от 500 човека, то има front-end developers, back-end developers, QA, PM (project managers) и т.н. - след това има junior, mid, senior, като съотношението е 50:20:10, щото тия 10 senior могат да направят код за останалите 70. Та тия 10 вземат макса, останалите са по веригата - или се развиват към по-горните нива или си стоят на това, което вземат - от тях си зависи, е и от фирмата в която са. Повечето senior се махат след 5-6 години в дадена фирма и или почват свой проект или се пренасочват към някакъв малък.
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоДа в този сектор съм и в повечето фирми 1200 я дават за стартова на хора, дето нямат изобщо опит.
Коментар
-
Пак ще се повторя, няма как в едно общество или държава всички да бъдат програмисти, лекари, адвокати, финансисти и т.н. Трябва да има чистачи, монтьори, работници на поточни линии, пекари, куриери и куп още други професии, без които не може. Всички тези хора имат право на достойно заплащане, което да им осигурява нормален живот, както е в нормалните страни. Ако на някой му се прииска да кара S класа, тогава можем да му кажем "ами, стани добър лекар или адвокат и ще си купиш".
Коментар
-
Nasko написа: Преглед на мнениетоПак ще се повторя, няма как в едно общество или държава всички да бъдат програмисти, лекари, адвокати, финансисти и т.н. Трябва да има чистачи, монтьори, работници на поточни линии, пекари, куриери и куп още други професии, без които не може. Всички тези хора имат право на достойно заплащане, което да им осигурява нормален живот, както е в нормалните страни. Ако на някой му се прииска да кара S класа, тогава можем да му кажем "ами, стани добър лекар или адвокат и ще си купиш".FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Сега, темата се обърна в това да се изфукаш с някакво лично постижение, че си станал програмист и взимаш яко парички. И като някакъв гуро трябва всички да те следват. Акъл на хората не можеш да дадеш. Всеки прави с живота си каквото иска, пуши колкото иска и се оплаква колкото иска.
А за ексела нямах предвид, че правят сума по редове и колонки. Или се направи, че не ме разбра или не ме разбра.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоСега, темата се обърна в това да се изфукаш с някакво лично постижение, че си станал програмист и взимаш яко парички. И като някакъв гуро трябва всички да те следват. Акъл на хората не можеш да дадеш. Всеки прави с живота си каквото иска, пуши колкото иска и се оплаква колкото иска.
А за ексела нямах предвид, че правят сума по редове и колонки. Или се направи, че не ме разбра или не ме разбра.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоКакто казах ексела го знаят тия в 8-клас, не виждам какво му е сложното - 20-30-50 формули нещо като SQL-е (въпреки, че последното го водят език)...
Понеже и аз съм в тази сфера и веднага ще ти кажа, че истинските ДБ профили са по-платени от писачите на софтуер. Ама ти си знаеш. И заплащанията.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоС това ти изказване веднага ти казвам, че си нямаш идея Ексела какво прави и какво може и явно го използваш като за хора в 8-ми клас. Както и за SQL-а.
Понеже и аз съм в тази сфера и веднага ще ти кажа, че истинските ДБ профили са по-платени от писачите на софтуер. Ама ти си знаеш. И заплащанията.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоСамо не знам откога ексел стана ДБ....
Колегата имаше предвид SQL, там наистина нещата не са много прости.
Коментар
-
JTR написа: Преглед на мнениетоКолегата имаше предвид SQL, там наистина нещата не са много прости.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Абсурд е лайната в парламента да си гласуват 8 лв на глас и да няма 500 000 да ги обстрелят с домати и да ги линчуват публично. Това е измеримостта на едно гражданско общество - а тука такова няма, всеки си гледа неговата кочинка и тайно се надява на съседа да му изгние неговата.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар