Таз АСП не е ли част от общината? И само казвам какви неволи има колегата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Не е към Общината www.asp.government.bgFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Чудех се къде да изразя възмущението си от тъпи реклами и май тук е подходящо. Сигурно не съм единствения за който много от рекламите по телевизиите му се струват тъпи, неподходящи за времето в което се излъчват и т.н. Например, седнали сме да вечеряме а ми дават реклама за Лопедиум, направо ми се отяжда, или внучката, която е на 6г., е пред телевизора и в един момент дават реклама на кондоми, а тази реклама на Джъмбо за раниците на какъв "чист" български език е "НАПРАВО РАЗБИВА". Е как да научим детето на литературен български?!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоЧудех се къде да изразя възмущението си от тъпи реклами и май тук е подходящо. Сигурно не съм единствения за който много от рекламите по телевизиите му се струват тъпи, неподходящи за времето в което се излъчват и т.н. Например, седнали сме да вечеряме а ми дават реклама за Лопедиум, направо ми се отяжда, или внучката, която е на 6г., е пред телевизора и в един момент дават реклама на кондоми, а тази реклама на Джъмбо за раниците на какъв "чист" български език е "НАПРАВО РАЗБИВА". Е как да научим детето на литературен български?!
П.П. Книжовен език не се учи пред телевизора, без значение дали е български, английски или какъвто и да е друг език!Последна редакция от JTR; 05.09.2019, 10:57.
Коментар
-
JTR написа: Преглед на мнениетоП.П. Книжовен език не се учи пред телевизора, без значение дали е български, английски или какъвто и да е друг език!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоА в технически форум какъв език трябва да се ползва?
Коментар
-
yeksuh написа: Преглед на мнениетоПерфектно се минава. Направено е с по-широки тротоари, стига толкова предимство за бракмите, време е за промяна в този и без това пренаселен град.
Първо - наистина е прекалено тясно в подлеза, дори за лек автомобил.
Второ - никой от общината за тези 3 или 4 години години, в които се прави този толкова прословут, бавен и скъп ремонт, не е помислил за пешеходците, и отгоре няма нито един светофар, нито една пешеходна пътека.
Трето - прикачвам снимка на "перфектен, широк тротоар", която говори сама за себе си.... Не смятам, че има нужда да я коментирам.
За бракмите - който каквото и да прави, винаги ще има хора, които ще продължават да се придвижват в града, в централната част и в периферията, с автомобилите си, не сме толкова напред, че да се забрани такова нещо, не го виждам как ще стане.
П.С. А като искаме промяна, защо ли все гласуваме за един и същи човек.....?Последна редакция от blue_coconut; 29.10.2019, 14:24.
Коментар
-
Важното е да може да се минава вече. Че от толкова време ме карат само да заобикалям и вместо да измина 1 км, минавам по 5 в задръстване. Колкото и тясно да бъде, все ще може да минаваме, стига глезотии. Всички свикнахте с по 3 ленти в посока.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар