Само линейките на СПЕШНА ПОМОЩ СА СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоСамо линейките на СПЕШНА ПОМОЩ СА СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ.
Автомобилите със специален режим на движение са с ПРЕДИМСТВО на пътя!
Задължително условие МПС да се ползва с привилегиите на МПС със специален режим на движение е да се движи с включени специално определени светлинни и звукови сигнали!
Моторни превозни средства със специален режим на движение са:
- МПС на Спешна медицинска помощ (линейки)
- МПС на Държавна агенция „Национална сигурност“
- МПС на главните и областните дирекции на Министерството на вътрешните работи
- МПС на Народно събрание
- МПС на Национална служба за охрана
- МПС на Главна дирекция „Охрана“ и Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ на Министерството на правосъдието
- МПС на Бюрото по защита при главния прокурор
- МПС на служба „Военна полиция“ към министъра на отбраната
- МПС на военнополицейските формирования от Българската армия
- МПС на комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество при осъществяване на оперативно-издирвателна дейност
- МПС на други служби на Министерството на вътрешните работи, определени от министъра на вътрешните работи и структури на Държавната комисия по сигурността на информацията, определени от председателя на комисията (включително и Пожарна безопасност и Защита на населението при аварии)
https://www.shofior.com/wordpress/%D...4%D0%B2%D0%B8/Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Мда, всичко по-горе го знаем. Вижда ли сме и злоупотреби с техниката, т.е. святкане и пищене за тоя дето духа ... това е българският вирус, който толкова трудно се бори и иска крути мерки!!! Но питането ми е за тая хуманна част от това, което ни заобикаля! Майната им на полицаи и сотаджии!
"ЛИНЕЙКА" С ГОЛЕМИ БУКВИ, буквално се "моли", мигайги да премине, а вътре ... някой може би се бори за живота си?! Как така някой идиот е решил, че само държавните могат да пищят ... ! Ако е така, защо въобще съществуват частниците, те реално не биха могли да изпълнят функцията си, услугата за която са наети?! Това се чудя и недоумявам.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Само държавните линейки могат да пускат специален сигнал /буркан и сирена/ защото наистина са линейки /оборудвани с апаратура/. В наше село някъв цървул шофьор на частна линейка се разкарвал с пуснати буркани та го бяха спрели и накарали да ги свали. Ако аз бях катажия аз щях да му ги сваля и да му ги разбия в кратуната. Сота жии са ми святкали когато съм бил в лява лента с 60...ами святкаха святкаха пък ме изпревариха от дясноLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
lubo_Y10 написа: Преглед на мнениетоСамо държавните линейки могат да пускат специален сигнал /буркан и сирена/ защото наистина са линейки /оборудвани с апаратура/.
Мога да те уверя, че са си напълно и надлежно оборудвани ... ! За злоупотребите ви казах, няма смисъл да коментираме, факт. Парадокса е, че съществуват като "линейки", а не ги допускат да работят, като такива.
Аз не мога да ги различа, освен по не пищящата сирена ... изглеждат еднакво, бързат за да спасят някой по един и същ начин ... кво да правим?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Членче, идваха манекени от частната, биха ми една инжексия и ми казаха до обяд ако не се оправя да бегам в спешното в Окръжна. На сичкото отгоре си поискаха 20 лева. Имам си представа с какво са оборудвани. Ти да не си нещо ортак с доктор Райфалов в частната бърза помощ?LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Внимание, шофьори! Мият ви стъклата на светофара - получавате глоба?!
Сутринта хванах един репортаж по Нова и останах леко озадачен... Но после видях, че същото заглавие циркулира из нета, ето например: https://www.vesti.bg/bulgaria/vniman...-globa-6084585
Това "нещо" ако бъде прието, май наистина трябва да се преименуваме на Абсурдистан...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Е, аз не съм от София, но ако разсъдим логично какво би следвало ако:
1. Измиват ти прозореца, плащаш, хваща те чичко полицай и следва глоба.
2. Измиват ти прозореца, не плащаш и следва скандал от мангото, след което идва чичко полицай и пак се оказваш потърпевш с изразходвна нервна система, а не дай си боже и по-лошо.
3. Опитват се да ти измият джама, теглиш му майната и пак се оказваш в последствията от т.2.
4. Опитват се да ти измият джама най-учтиво им казваш да отидат там от където за излезли и евентуално може да те разберат и да те оставят на мира.
5. Какъв е другия вариант?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Общо взето се практикува т.4, но не трябва да се действа с твърда ръка и да гледаш лошо..хахаха. Така не смеят да пипат по джама.
Но е доста тъпо това решение. Аз предлагам, да ги избесят по светофарите и проблема е решен.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар