pplk написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
-
Виж сега, itan75, друго си е да имаш вишу.
Патки да пасеш на село, ще знаеш как да им кажеш "бъди".
Как ще има наплив за инженери, като то там трябва да се учи. А от компютри всеки разбира - какво му е трудното - щракаш си с мишката, цъкаш на картинките, кво толкоз.
Аз се чудя, защо въобще трябва да има училище? Ми те учениците всичко са научили и всичко знаят, а с делегираните бюджети и новия закон в образованието, всичко си идва на мястото.
Само като се сетя, миналия век, като бях в първи клас и един повтаряч в първи клас написа къща с ш и т, как му се смяхме... а сега може да завършиш дори без да познаваш буквите!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа: Преглед на мнениетоа сега може да завършиш дори без да познаваш буквите!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Слав написа: Преглед на мнениетоТочно за образованието си мисля, че никой от тук четящите няма никакви съмнения, че сега е най-зле от сигурно поне половин век насам...
Може да се погледне и така: Понеже съвременното образование не обременява личността със специфични знания и умения, то реално дава неограничена и, да не забравяме, демократична свобода на индивида да се развива в произволна област от множеството на различните реални възможности, предоставяни от демокрацията в текущия темпорален отрязък и безметежното му прехвърляне към новите възможности от същото множество, предоставяни в следващия темпорален отрязък. Следва да се помни също, че разните инженери, стругари, фрезисти и пр. професии, ограничаващи свободата за развитието на индивида, са не просто морално остарели, но са и обременяващи останки от една безпредметна и неуспешна индустриална епоха.
Последна редакция от slonikon; 15.03.2017, 00:13.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Единствения кристално ясен отговор е, че нещата в едно общество съществуват в своята взаимосвързаност, като състоянието им се определя от началните условия и външните сили, които действат върху тях. На народен език - "крушата не пада по-далеч от дървото"+"всяка крушка си има опашка".браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Един от поредните абсурди в България - философи и философски теми могат да бъдат открити в автомобилен/технически форум, а не в такъв за интелектуална/хуманитарна тематика== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар