Слав написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
mitice написа: Преглед на мнениетоНе е чак толкова при мен е 2см и то на пътя няма и грам натрупано== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоАнгличаните са абсолютни диваци в сравнение с нас. Просто държавата ги е стиснала здраво за врата.
часа кварталът беше опустошен. Впоследствие всичко си дойде на място - новите витрини по магазините, виновниците - в затвора. Здрав чатал трябва и в имперските капиталистически държави явно.
Инак и те ще си "ползват" нашата демокраДция.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа: Преглед на мнениетоНа 99% съм убеден ,че повечето не са регистрирани. Ако са регистрирано по настоящ адрес ,защо Бургас е пълен със коли със регистрация Ямбол и Сливен? Другият фактор е ,че масово се укриват апартаментите давани под наем.
И моите са ямболска и сливенска, а съм на задника на географията.
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоКолите не се регистрират по настоящ адрес. Регистрацията се прави по ПОСТОЯНЕН адрес на собственика.
И моите са ямболска и сливенска, а съм на задника на географията.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не искам повече Ямболии,Сливналии,чекиджии и друга напаст в Бургас.Тука стана страшно!Едно време чух една приказка,от стар Бургазлия,която помня и до днес,а именно.."Селянина виде ли асфалт и се възгордява много! Наистина много по-спокойно се живееше в Бургас преди 5-6 години.Разликата между тогавашния бум в Софето както се изрази един колега от форума на Ауди е цитирам точно :Верно,че сега всичкото селянин тук с всякакви брички с различна регистрация! Задръствания, смрад,всеки пикае където си иска,чупи,руши,но за сметка,на това ПЪК има много П.ТКИ ЗА Е.АНЕ.Е тук няма и винаги ми е било чудно,като всички ямболии продали нивичка са тук,къде мам.а му са ямболийките???EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Днес един ми разби илюзиите, че поне на тротоара пешеходците имат предимство... шляпаше невъзмутимо в кашкавия сняг по тротоара с не особено бавна скорост и не особено внимателно. За съжаление беше с ФИАТ Браво ІІ... на това отгоре ми се таралежи, че се възмущавам - трябваше да стъпя отстрани в окопаната градинка в калта за да може тиквача да си паркира колата на тротоара, точно пред входа в който живее!!! Е, и аз му се накосматих, той слезе и беше склонен да задълбочи конфликта, но имаше и други хора на около, които му наскачаха и той омекна...
Та да си знаете - дори на тротоара - нямате предимство... да не сте посмели и негодувание да изразите, че може и да ви набият. Те това е!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Итан75, много съм доволен, че не си ит моето населено място, че много щеше да ме е срам. Сега тива чувство го оставям за колегуте по южното черноморие. Колко държава сме, че да се делим бе човек?
Иначе по темата с рег. номера. За мен обяснението за тази схема е да не се събират всички пари от данъците в определен брой общини. Примерно в Сф има най-много коли и ако всички плащат данък там то другите общини яко ще го закъсат. Иначе това е най-правилно понеже и аз карам в сф, но данък плащам на друго място. По глупавото за мен е, че всяка община синопределя сама такси, данъци и т.н, а разликите не са малки в цифри....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Нещо не ме разбрахте.
Исках да кажа, това че номерата на колите не са бургаски не значи, че хората не са регистрирани в Бургас.
Аз СЪМ регистриран в Козлодуй, но колите са ми едната с У, другата със СН.
И тук в Колодуй половината коли са с различна регистрация, и тук местните не ни обичат. Простаци има навсякъде. Не ни викат селяни само щото и те са селяни. Викат ни 'приоданци', като влагат отрицателен смисъл в думата. Ама пък ние не се сърдим
Коментар
-
itan75 написа: Преглед на мнениетоНе искам повече Ямболии,Сливналии,чекиджии и друга напаст в Бургас.Тука стана страшно!Едно време чух една приказка,от стар Бургазлия,която помня и до днес,а именно.."Селянина виде ли асфалт и се възгордява много! Наистина много по-спокойно се живееше в Бургас преди 5-6 години.Разликата между тогавашния бум в Софето както се изрази един колега от форума на Ауди е цитирам точно :Верно,че сега всичкото селянин тук с всякакви брички с различна регистрация! Задръствания, смрад,всеки пикае където си иска,чупи,руши,но за сметка,на това ПЪК има много П.ТКИ ЗА Е.АНЕ.Е тук няма и винаги ми е било чудно,като всички ямболии продали нивичка са тук,къде мам.а му са ямболийките???
Всеки има право да живее където и както желае.
Още малко и жителството ще поискате да върнат.
Като ти е шумно "у градо" бегай на село оттам откъдето са дошли дедите ти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоНещо не ме разбрахте.
Исках да кажа, това че номерата на колите не са бургаски не значи, че хората не са регистрирани в Бургас.
Аз СЪМ регистриран в Козлодуй, но колите са ми едната с У, другата със СН.
И тук в Колодуй половината коли са с различна регистрация, и тук местните не ни обичат. Простаци има навсякъде. Не ни викат селяни само щото и те са селяни. Викат ни 'приоданци', като влагат отрицателен смисъл в думата. Ама пък ние не се сърдим
Това, което аз исках да кажа, че ако се направи данъците на колите да се плащат към община на град в който пребиваваш в момента, то парите от данъците ще се съсредоточат в 1-2-3 общини. От 7млн население, близо 2,5-3млн са в Сф. И от там идва и цитуацията с номерата. Та в този ред на мисли пък не одобрявам всяка община сама за себе си да определя такси за определени услуги, понеже една и съща услуга в Сг струва 100лв, но в Сливен е 2000лв. Като не преувеличавам, а цифрите наистина са в този порядък. Сега не сме кой знае каква държава, 111к кв.км сме, може да се уеднаквят нещата.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар