krasio_79bs написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоПоувлече се малко
По жители по последни официални данни кв.Меден рудник е около 40 хиляди, а по територия е 4.64 кв.км. Ямбол е 19.8 кв.км (застроена градска част) със 74 хил.жители - около 4.5-5 пъти по-голям по територия от Меден рудник, а Сливен и Хасково са още по-големи.
Виж последната страница на:
http://www.burgas1.org/e107_files1/p...8-00_06120.pdf
Дори и така си прав де, ама да сме коректни с фактите.
http://www.burgas.utre.bg/2014/03/07...nie_v_bulgaria
И интервю от 2011 г. с кметицата на комплекса ( ТД Възраждане) Магда Манолова, която все още е на пост.
https://www.burgas24.bg/novini/burga...hiveene-281461
ПС: Дидо, мЧи ние у форумЪт сме 40 000 бе.Последна редакция от ntodorov; 29.11.2016, 17:29.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз да покопая малко в бургаската градинка...
Тази схема за градския транспорт е рисувана в някой софийски офис гледайки тавана...
Първите сметки бяха б1 и б2 да са на 5 минути... да ама като е писана бройката на автобусите нещо не е сметнато и сега са на 20 минути...
За мен Бургас БЕШЕ градът с най- уреден градски транспорт в страната! БЕШЕ...
п.п. тъй беше писан и проекта за рехабилитация на ВиК в МР - с коти за тръби на 20 м. във въздуха, вместо на 1.60 под земята...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоОбщо взето сега по морето се сблъсквате с проблеми, които в сф ги имаше преди над 5 години. Сега имам колега от Бс и му казвам хейтърмен. Ясно е, че и той колеги като вас обръща огромно внимание на тези неща, а на моменти и на малките детайли. За това пийте от време на време презк#рин и не си хабете нервите. Иначе и в сф в началото имаше валидатори само в трамваини чат пат в тролейчетата. Отделно имам 4-5 пластики каъо всяка струваше по 2-3лв. То първо бяха без снимка, после със снимка, после една я бракувах, че не беше минала транзакцията по зареждането и ми начислиха 10лв глоба. До колкото разбирам най-големия проблем е , че от хубаво работещ трафик насила се затруднява. Та друг съвет мога да кажа както и на колегата ми. Щим нещо не ви харесва действайте и успех дано промените нещата. За мен всучко от много време е борба с вятърни мелници. Гледсм аз да се държа адекватнони да спазвам правилата и да не си го слагам.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоЕто, само преди час, чета нова информация за промяна на поредната линия в квартала ни, след като управниците ни се вслушаха в хората.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа: Преглед на мнениетоТочно на това трябва да се обръща внимание, когато говорим за демокрация. Наистина нещата се случват по-бавно отколкото ни се иска, но се случват, за разлика от един предишен строй, където това беше абсурд.A17DTС/S
Коментар
-
pplk написа: Преглед на мнениетоНяма на какво да се сърдиш освен на себе си, съжалявам. Наистина звучи цинично, но фактите са такива, каквито са и битието не е розова приказка, в която се случва всичко, което си пожелаеш.Последна редакция от Слав; 29.11.2016, 00:09.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Момчета, нека да разведрим темата. Нека не се сърдим един друг. Видно е, че виртуалната комуникация понякога е трудна, но нека
проявяваме търпимост помежду си. НЪл си пишем за кеф. Та да попитам.
Според вас абсурдно ли е, че зимата дойде...баш сега.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоЕ да, ама преди нямахме забележки и нямаше защо да притесняваме управниците ни.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа: Преглед на мнениетоБългарина винаги е бил зверски консервативен към промените. Една от отрицателните му черти в днешния глобален святA17DTС/S
Коментар
-
Според мен нито абсурдно, нито изненадващо. Утре обаче ще сме "изненадани" традиционно
Нека си трупа. Така е по-празнично
П.П. От моя гледна точка консерватизмът си има и своите положителни страни точно в днешния глобален свят== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа: Преглед на мнениетоПиша за последен път (надявам се, че нещо ми писва да си губя времето залуду), защото искам да поясня, че изобщо не се сърдя за нищо и на никой. Аз просто отбелязвам факти. Не взимам отношение (емоционално). Не знам ти какво си решил, че аз съм решил Винаги съм бил, съм и ще бъда наблюдател на хората, анализирам ги, категоризирам ги и никога не ги слагам под общ знаменател (под няколко общи знаменателя обаче да ) За мен това е хоби и развлечение. Антрополог съм по душа и призвание, но не и по образование. И да те успокоя - никой не ми плаща за това. Правя го за мой си кеф. Ако си се почувствал обиден - извинявай. Не това е била целта ми. Тя истината боли, но аз никога не я спестявам на никого. Винаги съм директен. Кофти качество, ама какво да се прави. Не ставам за дипломатПоследна редакция от pplk; 29.11.2016, 00:33.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоОт англичаните казват, че по-консервативен народ нямало, ама гледам - не живеят зле.
Ние не сме англичани, нека правим разлика. Манталитета ни е един балкански....Последна редакция от pplk; 29.11.2016, 00:32.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Всичко хубаво, но не разбрах защо намеси правилата в последното изречение? Те правилата са препоръчителни точно в днешните времена. Консервативно е да се спазват правилата стриктно
П.П. Лека ви нощ, момчета. Лягам, че утре колкото и абсурдно да звучи ми се струва, че ще ставам рано да рия снягПоследна редакция от Слав; 29.11.2016, 00:39.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар