donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
stilo_new написа:ntodorov написа:Все пак идеята на това кръгово беше да се разтоварва движението. Не се получава този ефект. Лотария е там. За себе си: Заобикалям Трапезица. Имам избор, макар и доста обиколен, ама го предпочитам.Заобикалям Трапезица. Имам избор, макар и доста обиколен, ама го предпочитам. Като излизам пък от Бургас минавам по оня маршрут в предния си поуст.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
donnna написа:Възможно е за другата събота да пуснат надлеза на Товарна гара. Който има възможност да пусне за колегите алтернативния маршрут - аз не мога...A17DTС/S
Коментар
-
rangel88
Едно време го правиха за забава е сега е реалност вече... Ама с всичките скечове гасене тъпи муцуни и др.https://www.youtube.com/watch?v=o4gfWtB84sw
Коментар
-
Сертификатът Коректна Фирма. И журналята по темата.Статия от днес-http://www.flagman.bg/article/105660И статия от преди година-http://www.flagman.bg/article/81800
Коментар
-
stilo_new написа:Сега сигурно Нейчо ще каже, че е удар под кръста, но вижте тези две снимки. Това е Булевардът до нас. Ремонтиран по същият този проект. Перфектен асфалт, .....
Коментар
-
Малко спам:Как живеете в тия небостъргачи! Аз само като гледам снимката и ми се завива свят...Прави ли ви впечатление, как са направени спирките? Открити са откъм движението и чакащите са заградени като в кошара. В Лондон видях спирки точно наобратно, ама не защото движението им е наопаки. Много се зачудих, защо са ги направили така, докато не ми светна - стъклената стена те защитава от шума и газовете на преминаващите коли, а ако се качваш в автобуса, има оставен отвор, колкото врата. А и ако някой джигит се вреже в спирката си е някак по-безопасно и може да избягаш назад...Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Аз пък вече се притеснявам за жълтите бус - линии. Започнаха на места да се заличават, а транспортната схема още не сработва.Иначе в Манхатън си пазим неизползваемите бус-ленти, а вечер и заран се гъчим на дълги опашки в останалите две.ПС: Тази сутрин видях, как автобус на 211 и два прицепа нямаше как да се съберат на трите ленти ( твърде тесни са ) и автобусът си остана блокиран и чакащ изтеглянето наколите до светофара. Този участък винаги ще компрометира идеята на Бързата линия в сутрешните часове независимо лято ли е, зима ли е.A17DTС/S
Коментар
-
Вчера и днес имаше доста задръстване сутрин от Манхатън надолу, изглежда са пипали светофарите, много кратки ми се виждат. За сметка на това цели 4 коли от Горно езерово имаха на разположение поне 30 сек да се изнесат. Това в разгара на сезона да съкратиш зеленото на светофарите е яко.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Вчера и днес имаше доста задръстване сутрин от Манхатън надолу, изглежда са пипали светофарите, много кратки ми се виждат. За сметка на това цели 4 коли от Горно езерово имаха на разположение поне 30 сек да се изнесат. Това в разгара на сезона да съкратиш зеленото на светофарите е яко.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар