Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
-
stilo_new написа:Хаха колеги, Нейчо и Краси бях на 100% че ще се включите със снимки и клипове точно от тази сутрин. :D Ама не забелязахте проливният дъжд и двете катастрофи, който блокираха трафика?! И най-важното нито кръговото, нито бус лентите инат отношение в случая. Защото и при старият вариант, блокирането щеше да е същото. Минах през Трапезица посока завод Победа към Струга, Задръстването беше след кръговото посока М. Рудник. Да ви попитам вие до сега не живеехте ли в Бургас??? Винаги е имало трафик и задръстване. Винаги при дъжд, в понеделник и в петък ставаха най-големи задръствания. Съответно сутрин и вечер. Града е голям, нормално е. Не живеем в Куртово Конаре все пак. И все пак на нашите задръствания са нищо, на фона на софийските.Може би сте забравили, каква е основната цел на проекта "Интегриран градски транспорт" ?!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е нали искаше снимки? Коментарите и снимките в профила на кмета не са от нас!По горе съм ти обяснявал нейде из темата колко време шофирам из Бургас.
Коментар
-
pplk написа:Краси, гледам в линка, че се оплакват от бус лентите, та да те питам, до сега в Бургас нямахте ли бус ленти?
Коментар
-
Защо сега извърташ нещата??? Защо? Хората правят нещо хубаво, вие плюете. Дайте да гледаме по-положително. Толкова ли е трудно?
Коментар
-
Краси, това на последната сснимка ще го променят, ако не са го променили вече. Не мислете, че оБщината не приемат! Напротив, направиха се много промени и ще продължат да се правят. Важното е да се изчистят нещата. За съжаление каквото и да се направи и каквото и да не се направи, ВИНАГИ ще има недоволни и мрънкащи. Това явно ни е вкоренено в съзнанието.
Коментар
-
Хаха колеги, Нейчо и Краси бях на 100% че ще се включите със снимки и клипове точно от тази сутрин. Very Happy Ама не забелязахте проливният дъжд и двете катастрофи, който блокираха трафика?! И най-важното нито кръговото, нито бус лентите инат отношение в случая. Защото и при старият вариант, блокирането щеше да е същото. Минах през Трапезица посока завод Победа към Струга, Задръстването беше след кръговото посока М. Рудник. Да ви попитам вие до сега не живеехте ли в Бургас??? Винаги е имало трафик и задръстване. Винаги при дъжд, в понеделник и в петък ставаха най-големи задръствания. Съответно сутрин и вечер. Града е голям, нормално е. Не живеем в Куртово Конаре все пак.И най-важното нито кръговото, нито бус лентите инат отношение в случая.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:stilo_new, кое извъртам? Защо така си мислиш? Темата не е ли за абсурдите? Искаш ли да ти кажа за още един много лъскав абсурд?Гледам положително на много от нещата сътворени в този град,но не тази тема е мястото за тяхното обсъждане.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=EemajpIJrOoТова е първия ми опит да изляза от вътрешността на комплекса за да се влея в изходната артерия, където е тапата. С две платна и блокирано трето - така ще е.Извърших нарушение, но с ясната идея, че освобождавам трафика, защото за разлика от чакащите колеги аз съм щастливец и имам алтернативен избор за път към офиса си ( първия ми клип от денес)Останалите чакат около 20 минути в изминаването на 250 метра до кръстовище от където да се включат в основната тапа и чакане до пришествие. Дали си с автобус или кола - все се дръстиш. И всичко това се случва след маркировките за бус лентите.Града е голям, нормално е. Не живеем в Куртово Конаре все пак.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Защо се занимавам въобще с теб. Искаш - доказателства - давам ти ги, не ги харесваш. Хайде аз вкарвам малко обективност, твоята къде е ? Със снимките от терасата ли... БУС лентата нямала отношение. Иди го кажи това на всеки един шофьор участвал в днешното задръстване и ще те разкости на парчета. .
Коментар
-
А ти знаеш ли кога трябваше да се завърши този проект? Защо в тази наша държава крайните срокове са само за да се виждат на табелите?Знаеш ли кога най-накрая ще я видим работеща тази трафик система?Кажи ми поне един проект в Бургас ,който да е завършен в срок и ще те черпя не само бира ми и агне ако искаш с нея.
Коментар
-
ntodorov написа:https://www.youtube.com/watch?v=EemajpIJrOoТова е първия ми опит да изляза от вътрешността на комплекса за да се влея в изходната артерия, където е тапата. С две платна и блокирано трето - така ще е.Извърших нарушение, но с ясната идея, че освобождавам трафика, защото за разлика от чакащите колеги аз съм щастливец и имам алтернативен избор за път към офиса си ( първия ми клип от денес)Останалите чакат около 20 минути в изминаването на 250 метра до кръстовище от където да се включат в основната тапа и чакане до пришествие. Дали си с автобус или кола - все се дръстиш. И всичко това се случва след маркировките за бус лентите.Града е голям, нормално е. Не живеем в Куртово Конаре все пак.
Коментар
-
krasio_79bs написа:А ти знаеш ли кога трябваше да се завърши този проект? Защо в тази наша държава крайните срокове са само за да се виждат на табелите?Знаеш ли кога най-накрая ще я видим работеща тази трафик система?Кажи ми поне един проект в Бургас ,който да е завършен в срок и ще те черпя не само бира ми и агне ако искаш с нея.
Коментар
-
Колега, целта на бус лентите е да облекчи трафика като направи градския транспорт по-бърз и привлекателен. В София и целия цивилизован свят това работи и не виждам "български абсурд" в бургаската бус лента. Сетих се за едно мнение в темата.Lane Staley написа:Наистина сте големи мръкнала.Защо ли ми се струва, че инфраструктурните проекти се правят за да разрешат същестуващ проблем с идея, че начинът по който се решава този проблем ще работи в дългосрочна перспектива. А и те имат свойството да изграждат манталитет - кат ти е зор с колата, ще пътуваш по друг начин. Т.е. тази година тежкарите бургазлии ще джиткат с колите, но след година, две, ще се усетят, че тровят собствените си деца и ще се качат я на колелета, я на градски транспорт.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар