Ако продължавате така, ще се наложи модераторска намеса с налагане на наказания.Иначе предлагам всички проблемни въпроси да изясним на лятна среща в Китен (традиционна), за да оценим на място ситуацията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
ntodorov написа:Да ти го напиша отново, та барем си го размотаеш от пръста.Как се убиваше простак? С мълчание ли беше, та да знам дали да ти отговарям? Mr. GreenЩо "нашите хора" да не са решили метро да правят ? Какво общо има метрото в София с нашите глупости тук. Изпаднал си в мантра приятелю. Събуди се.В четвъртък ще съм в Стара Загора и ако разстоянието е от значение, ще се постарая да пиша от там, за да съм по-обективен в очите ти.Нееднократно написах, че не коментирам Бургас, а коментарите/виж по-горния/, ти продължаваш да ме питаш, как мога да взема отношение от 400 км. Отговорих ти!pplk написа:Не защитавам ничия позиция, но явно е много трудно на някои да го възприемат.pplk написа:Колега, нещо не се разбираме. Става дума, че в темата има две гледни точки и двете са крайни. От осанна до разпни го. И двете не са обективни, както и да го погледнеш. Нямаше да се включа, ако колегата не беше тръгнал да буди заспалите. .pplk написа:Писал съм го и преди, ще го напиша пак. Имам особено мнение за хора, които се възприемат за будители, отварят очи и възприемат собствената си гледна точка като единствено правилна. Призиви и определения от рода на "събуди се", "отвори си очите", "ако не си на моето мнение, значи си заинтересован или си с властта", "послушковци", "заблудени" и т.н., са меко казано глупави и директно отричащи противоположното мнение. Ми, нещо не ме кефи тва будителство207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Колега pplk. Предлагам да спрем.Кой, какво разбрал и недоразбрал - до тук.Кой будител, кой хлъзгав - все субективни преценки. Предлагам повече да ненарушаваме форумния мир и да използваме повече факти в преценките си.Сега обработвам нови от тази сутрин и ще ги пусна за дисекция. Лек ден.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз със сигурност няма да взема повече отношение. Изложих позициите си, който разбрал, ОК, който не е, нищо не мога да направя. :D Между другото, заради бургаските неволи не остана място да се дискутира за други нередности/абсурди/ или както каза колегата ВО, първата думичка в заглавието е сбъркана. Нека оставим жизнено пространство и за хората извън Бургас.Поздрави и успешен ден!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Внимание! Линка съдържа хейтърски снимки! https://www.facebook.com/dnikolov.eu/posts_to_page/stilo_new бирата ще си я търся като наследство Да поясня ,че тез хейтърски снимки не са мои.
Коментар
-
pplk написа:Аз със сигурност няма да взема повече отношение. Изложих позициите си, който разбрал, ОК, който не е, нищо не мога да направя. :D Между другото, заради бургаските неволи не остана място да се дискутира за други нередности/абсурди/ или както каза колегата ВО, първата думичка в заглавието е сбъркана. Нека оставим жизнено пространство и за хората извън Бургас.Поздрави и успешен ден!A17DTС/S
Коментар
-
Задръстването беше причинено от "катастрофа" между тролей и ТИР. Поради много широкия път двама професионални шАфьори вероятно са си чукнали страничните огледала. Аз поне друго не видях. Тролея беше спрял в бус лентата, ТИР-а в средната, а целия Меден рудник, (+ Дебелт, Средец, Ямбол) се изнасяше през останалата една лента. Вътре в комплекса 100 метра се минаваха за към 15мин.krasio_79bs написа:Внимание! Линка съдържа хейтърски снимки! https://www.facebook.com/dnikolov.eu/posts_to_page/stilo_new бирата ще си я търся като наследство Да поясня ,че тез хейтърски снимки не са мои.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Ето от тази сутрин. Не искам да съм голословен:Това е втория ми опит да пресека основната изходна артерия на комплекса, като избрах по-далечен и обходен маршрут през новата вътрешна магистрала и съответния светофар.Обърнете внимание, че 2 коли пропускаме два зелени сигнала. Идвам от вътрешната магистрала, за да се включа в основната изходна артерия на 4 -ия км. Добре, че съм в противоположна посока, защото изхода на комплекса към кръговото на Созопол е ад. Колеги са минали това разстояние за 35 минути, а бус лентата е била също задръстена. Блокаж на целия транспорт.Ще пусна след малко и първия си неуспешен опит от друго място за да се включа в "основната тапа"...Бус лентата е свободна, неизползваема...а лятото чука на вратата.https://www.youtube.com/watch?v=3qNB...ature=youtu.beA17DTС/S
Коментар
-
Абе, Краси, много се докачи за хейтърството.Само ми е любопитно..това ли е по абсурдно https://www.facebook.com/capitalbg/v...eater...или джакузестото кръгово?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
krasio_79bs написа:Внимание! Линка съдържа хейтърски снимки! https://www.facebook.com/dnikolov.eu/posts_to_page/stilo_new бирата ще си я търся като наследство Да поясня ,че тез хейтърски снимки не са мои.A17DTС/S
Коментар
-
Хаха колеги, Нейчо и Краси бях на 100% че ще се включите със снимки и клипове точно от тази сутрин. :D Ама не забелязахте проливният дъжд и двете катастрофи, който блокираха трафика?! И най-важното нито кръговото, нито бус лентите инат отношение в случая. Защото и при старият вариант, блокирането щеше да е същото. Минах през Трапезица посока завод Победа към Струга, Задръстването беше след кръговото посока М. Рудник. Да ви попитам вие до сега не живеехте ли в Бургас??? Винаги е имало трафик и задръстване. Винаги при дъжд, в понеделник и в петък ставаха най-големи задръствания. Съответно сутрин и вечер. Града е голям, нормално е. Не живеем в Куртово Конаре все пак. И все пак на нашите задръствания са нищо, на фона на софийските.Може би сте забравили, каква е основната цел на проекта "Интегриран градски транспорт" ?!
Коментар
-
Immortal написа:Почти всички задръствания на кръстовища със светофари стват поради неспазване (непознаване) на Закона.На зелен светофар е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовището, ако е видно, че няма да можеш да го напуснеш.А много просто щеше да бъде просто да пратят един чичко полицай с палка.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Immortal написа:Почти всички задръствания на кръстовища със светофари стват поради неспазване (непознаване) на Закона.На зелен светофар е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовището, ако е видно, че няма да можеш да го напуснеш.А много просто щеше да бъде просто да пратят един чичко полицай с палка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар