http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=115442 Има си тема за положителните неща в България.Ползвайте си я със здраве. Нямам смислено обяснение защо темата е само 5 страници. Има тема за абсурдите и ние си я ползваме. Цветя и рози ли да има в темата за абсурдите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Първият светофар, сниман на клипа е там от 100 години, и изобщо няма връзка в новата транспортна схема. Където е задръстването след вторият светофар, няма бус лента. Да те попитам, щом мислиш, че новият светофар прави задръстване, този трафик нали после отива към първият светофар от клипа, а както знаем,той е там от много отдавна и няма отношение към проекта.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
pplk написа:Обяснението го дадох. 5 страници положителни неща,55 негативни. Кво му трябва на човек, за да се почувства щастлив? Да е най- нещастния в света!:D
Коментар
-
М, да така е нямам отношение към града и преди и сега. Влязох в тая тирада, поради приказките за "малкото", недомислено кръгово. Явно 7-8 млн. минават през него всеки ден в 8:00 и в 17:00.До сега си мислех, че кръгово е неефективно само по средта на магистрала, но вече ще знам,че към това трябва да добавя и това въпросното.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
О, аз не си мисля, че сме най-нещастни, статистиката го казва. Мрънкането е нашия национален спорт, а мен не ме кефи, трудно ли е за разбиране?https://www.google.bg/search?q=%D0%B...LZDY8AeS5JCoDw207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
krasio_79bs написа:pplk написа:Обяснението го дадох. 5 страници положителни неща,55 негативни. Кво му трябва на човек, за да се почувства щастлив? Да е най- нещастния в света!:DA17DTС/S
Коментар
-
Kay_ написа:М, да така е нямам отношение към града и преди и сега. Влязох в тая тирада, поради приказките за "малкото", недомислено кръгово. Явно 7-8 млн. минават през него всеки ден в 8:00 и в 17:00.До сега си мислех, че кръгово е неефективно само по средта на магистрала, но вече ще знам,че към това трябва да добавя и това въпросното.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:krasio_79bs написа:pplk написа:Обяснението го дадох. 5 страници положителни неща,55 негативни. Кво му трябва на човек, за да се почувства щастлив? Да е най- нещастния в света!:D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
mnpenchev
-
Много обичам "да ми говорят зад гърба" хора дето бягат от елементарни въпроси и даже не се напъват да прочетат, какво съм написал. Как го наричат това? Будителство? Аз му викам българска работа. Mr. GreenДруг български абсурд е, че колкото и да се опитваш да обясняваш нещо на някого, ако той си е навил нещо на пръста, просто нямаш шанс.Може да си отворите една "частна" тема, в която всички да сте единодушни и да не се допускат хора с различно мнение Very HappyA17DTС/S
Коментар
-
mnpenchev
ntodorov написа:Много обичам "да ми говорят зад гърба" хора дето бягат от елементарни въпроси и даже не се напъват да прочетат, какво съм написал. Как го наричат това? Будителство? Аз му викам българска работа. Mr. GreenДруг български абсурд е, че колкото и да се опитваш да обясняваш нещо на някого, ако той си е навил нещо на пръста, просто нямаш шанс.Може да си отворите една "частна" тема, в която всички да сте единодушни и да не се допускат хора с различно мнение Very Happy
Коментар
-
@ntodorovКолега, аз ли криво пиша, ти ли криво ме четеш, навил си си нещо на пръста или пропускаш написаното от мен. Нека си припомним ескалацията на спора.pplk написа:Да започнем от тук. До колко е обективно това мнение? Така написано излиза, че само твоето мнение е меродавно, другите са заспали послушковци.ntodorov написа:Що "нашите хора" да не са решили метро да правят ? Какво общо има метрото в София с нашите глупости тук.Изпаднал си в мантра приятелю. Събуди се.pplk написа:Ако ми отговориш на въпроса, предполагам, че ще си отговориш сам и на твоя. Ако искаш мога и да помогна с жокер.Не е необходимо да съм близо до Бургас, за да чета мненията ви Не защитавам ничия позиция, но явно е много трудно на някои да го възприемат. Виж по-горе мнението ми за "будителите"pplk написа:Друг български абсурд е, че колкото и да се опитваш да обясняваш нещо на някого, ако той си е навил нещо на пръста, просто нямаш шанс.Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Да ти го напиша отново, та барем си го размотаеш от пръста.Как се убиваше простак? С мълчание ли беше, та да знам дали да ти отговарям? Mr. GreenЩо "нашите хора" да не са решили метро да правят ? Какво общо има метрото в София с нашите глупости тук. Изпаднал си в мантра приятелю. Събуди се.В четвъртък ще съм в Стара Загора и ако разстоянието е от значение, ще се постарая да пиша от там, за да съм по-обективен в очите ти.Нееднократно написах, че не коментирам Бургас, а коментарите/виж по-горния/, ти продължаваш да ме питаш, как мога да взема отношение от 400 км. Отговорих ти!A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар