Само дето въпреки забавянето,грешките се трупат а не намалят. Не ли редно щом ще има нова спирка да е направена като хората? Или един пилон с камера е готова спирка? Утре като имам повече време и нерви ще ти пусна снимки на поддържани спирки. Ма толкова добре са поддържани ,че не може да се върти по тротоара. Тоя проект няма ли си надзорници? Ако извадят цената на спирките ,тия в София ще им се видят без пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
spark написа:Прекрасната автогара Юг дори няма паркинг за нито една кола за хора посрещащи и изпращащи пътници. Дори не говорим за паркинг, а за място където просто да спреш за 5 мин.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
krasio_79bs написа:Само дето въпреки забавянето,грешките се трупат а не намалят. Не ли редно щом ще има нова спирка да е направена като хората? Или един пилон с камера е готова спирка? Утре като имам повече време и нерви ще ти пусна снимки на поддържани спирки. Ма толкова добре са поддържани ,че не може да се върти по тротоара. Тоя проект няма ли си надзорници? Ако извадят цената на спирките ,тия в София ще им се видят без пари.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
krasio_79bs написа:Само дето въпреки забавянето,грешките се трупат а не намалят. Не ли редно щом ще има нова спирка да е направена като хората? Или един пилон с камера е готова спирка? Утре като имам повече време и нерви ще ти пусна снимки на поддържани спирки. Ма толкова добре са поддържани ,че не може да се върти по тротоара. Тоя проект няма ли си надзорници? Ако извадят цената на спирките ,тия в София ще им се видят без пари.
Коментар
-
pplk написа:spark написа:Прекрасната автогара Юг дори няма паркинг за нито една кола за хора посрещащи и изпращащи пътници. Дори не говорим за паркинг, а за място където просто да спреш за 5 мин.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Във фирмата във която работя произвеждаме таблата за спирките във Бургас. Лично на мен не ми харесват виждат се нитове винтове и големи капаци от неръждаема стомана които ще бъдат откраднати според мен но пък във София няма такива дори.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
И от кога да се посочват нещата които не ти харесват са хейт? Показвам неща които не се харесват на много хора.И искрено се радвам ,че съм станал обект на обсъждане, па било то и хейтърски. Не съм против да се правят нови неща. Против съм да се правят некачествено, въпреки голямото забавяне на всеки един проект.
Коментар
-
pplk написа:krasio_79bs написа:Само дето въпреки забавянето,грешките се трупат а не намалят. Не ли редно щом ще има нова спирка да е направена като хората? Или един пилон с камера е готова спирка? Утре като имам повече време и нерви ще ти пусна снимки на поддържани спирки. Ма толкова добре са поддържани ,че не може да се върти по тротоара. Тоя проект няма ли си надзорници? Ако извадят цената на спирките ,тия в София ще им се видят без пари.A17DTС/S
Коментар
-
stilo_new написа:ntodorov написа:Ами трайте си тогава и си чакайте в задръстванията, като нямате кристални топки.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:pplk написа:spark написа:Прекрасната автогара Юг дори няма паркинг за нито една кола за хора посрещащи и изпращащи пътници. Дори не говорим за паркинг, а за място където просто да спреш за 5 мин.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар