ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=MSv2YqspDekЕто един хубав клип. На кръстовището на бул." България" и бул" Гешов". Как от първа кола на светофара, ставаш 6-7ма.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
pplk написа:Държавата е виновна, че тия са говеда! :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
От около 50 000 служители в системата на МВР, едва 12 140 са ангажираните с осигуряването на обществения ред полицаи в цялата страна. Това посочва вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова в писмен отговор до депутат от Реформаторския блок. Справката съдържа подробна информация за униформения състав на МВР за всяко полицейско управление. Става въпрос за служители, които патрулират в населените места, осигуряват реда при масови мероприятия и при различни инциденти. 2596 са униформените полицаи, които осигуряват охраната обществения ред на 1,5 милиона столичани и гости на София. На територията на област Пловдив има 934 униформени полицаи, в област Варна те са 740, а в Бургаска 752. В областите Монтана, Враца и Видин, където битовата престъпност е сред най-високите на територията на страната, броят на униформените служители на МВР, които имат за задача да осигуряват обществения ред е средно 300.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ntodorov написа:pplk написа:Държавата е виновна, че тия са говеда! :DФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
pplk написа:ntodorov написа:pplk написа:Държавата е виновна, че тия са говеда! :DФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:pplk написа:ntodorov написа:pplk написа:Държавата е виновна, че тия са говеда! :D1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
pplk написа:Статията не е писана от англичанин, а от българин за "Бъзикилийкс". :D :D :DИначе е впечатляващо, че нямаш забележки по съдържанието.А забележки нямам,защото за мое голямо съжаление това е истината.
1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Аз пък не видях с какво сте съгласни - същото може да се напише за всеки един народ - хора има всякакви във всяка една държава, важно е какво е съотношението. Да спомена ли красивата английска природа - ако се чудите защо няма гори - ми щото са ги изсекли, че даже не са ги и възстановили. Щом вижте в българина само лошите черти, значи имате нужда от психиатър, за да си полекувате депресията. В българите има и много положителни черти и е жалко, че май само чужденците ги виждат. Наскоро с един мой познат англичанин дискутирахме книгата Английският съсед, която е издадена на английски език, и ме изненада фактът, че на него не му хареса книгата, защото в нея има само един положителен характер, всичко останали герои са стилизирани образи на някаква лоша българска черта. Каза, че българите са много по-добри хора и не заслужават в тази книга да има само един техен положителен образ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Аз пък не видях с какво сте съгласни - същото може да се напише за всеки един народ - хора има всякакви във всяка една държава, важно е какво е съотношението. Да спомена ли красивата английска природа - ако се чудите защо няма гори - ми щото са ги изсекли, че даже не са ги и възстановили. Щом вижте в българина само лошите черти, значи имате нужда от психиатър, за да си полекувате депресията. В българите има и много положителни черти и е жалко, че май само чужденците ги виждат. Наскоро с един мой познат англичанин дискутирахме книгата Английският съсед, която е издадена на английски език, и ме изненада фактът, че на него не му хареса книгата, защото в нея има само един положителен характер, всичко останали герои са стилизирани образи на някаква лоша българска черта. Каза, че българите са много по-добри хора и не заслужават в тази книга да има само един техен положителен образ.По темата, всяко стадо си има мърши и не е хубаво да се генерализира.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар