ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
ls1 написа:Така кажете. Аз се чудя къде да си хвърлям джибрите, пък то можело в морето, да храня гадинките.
Коментар
-
море
Един незаконен хотел без отпадна канализация замърсява повече от колкото много палатки по морето и в Гърция е забранено от мого време .Глоба от 150 евро.Забранено е дори и в частно място да има повече от една каравана-палатка. Законни къмпинги има на много места но има и много където се събират каравани палатки седят с месеци и нямат проблемАко те си идат една трета от плажуващите ще се махнат сигурноТрябва да има нещо средно Така е се отдръпнат туристите от българските плажове Не виждам смисъл да се ходи в Несебър и Созопол с кола ако нямаш предварително място за паркиране .
Коментар
-
Не ви разбирам логиката - като е мръсно и другите си хвърлят боклуците на земята, дай всички да го правим. Това че някой хотел изхвърля отпадни вои в морето означава ли, че е ОК плажът да се превръща в сметище след къмпингуващите? Според вас е ОК да се изхождат в гората, да си крият боклуците в храстите и прочее, така ли?Много е хубаво, че има хора, които искат да си заведат децата на палатки, щеше наистина да е хубаво, ако си събираха боклуците. В момента говорим за това, не за кучета, хотели и т.н. Там, където аз ходя, няма хотели, но за сметка на това е пълно с боклуци, а казана за боклук - празен.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Хора. Пишем си за боклуците при къмпингуване. Тези същите цапащи сволочи са сред нас.Още в града/селото тия мърлячи трябва да бъдат "пригодени" да пазят чисто.Този, който си хвърля отпадъците на улицата е същия оня, който цапа и навън. Ако в ежедневиетосолидното наказание не му набие в манерката пропуските от възпитанието, ничия забрана няма да успее да го промени и/или да ни опази природата чиста.Тези мърлячи ще продължават да цапат около себе си с тази разлика, че ще е някъде другаде.Аз съм категорично срещу забраните - аз съм за наказанията. И си задавам следващия въпрос: Вярвате ли, че в отредените за къмпингуване места класическия мърляч ( пълно е с такива бе хора )ще пази или ще се изхожда на точно отредените места. Аз не вярвам. Той обича да цапа. За него е важно да сере на чисто. Генът му е така модифициран. Неговата природа не признава друга природа. Такива и в контейнер за смет да ги затвориш ще се чувстват уютно. На тях душата им смърди. Срещу такива трябва да се води война, инак не става. Защо обаче колегата ls1 ( който със снимки ни направи съпричастни с къмпингуването си) трябва да бъде в една уравниловка с описаната сган ? Защо ? До кога изрядния ще бъде роб на длъжника тук ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
кумпинги
Едобрановина президента дава на съд Високите глоби.Да беше пратил целия закон.Това ще е поредния неработещ закон.Мисля че други ще го направят.http://smart.dir.bg/dnes/news/21979109/Много по добре ще е да организрат засаждане на дървета или отглеждане на животни и после да ги пускат в природата.Както едно време се ходеше да се засаждат дървета.Нищо чъдно някой от тези плажове да останат пусти .
Коментар
-
кола
Хубаво е да има закони но защо се правят закон който никой няма за спазва Ще платиш ли 10000 лв ако спиш на плажа Има и сега закони по който може да се глобява ама не става в повечето случай За замърсяването .За сеченето на гората сам миналата година имаше за палене на огньове на нерегламентирани места Къде е разрешено да се пали огън никъде май.За вдигане на шум .Закони колкото щете ама ялови.Всички места са е изкупено около плажовете и се чака по добри времена да почне строителство .
Коментар
-
ПАЛАТКИ
АРЕ ЗАБРАВЕТЕ ПАЛАТКИТЕ Да на законите .За какво ли сме си купили палатка от преди 35 години седи така опакованаима няма ползвана 10 пъти а при земетресението във Велинград едно време спахме вътре Това е новото променено обсъждане за къмпингуването въобще в цялата страната ./След забраната за палатки на плажа: 200 лева глоба за диво къмпингуване навсякъде у нас / Не може да слагаш палатки и по частните ниви не може да си отвориш частен къмпинг ако не плащаш http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5359857Все пак ще си ходим на море в Гръция-Турция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар