Ами то има специални места за разходка на кучета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Къмпинги
Те от власта Сега ще сложат хора да скубят народа и да им слагат безумни глобивместо да сложат хора да очистват Държавата няма нито един къмпинг Няма едно място където държавата да каже тука ще направим НАРОДЕН къмпинг да е по евтино вътре. Всичко е подадено Сега безизвестен от властта ще направи и безумни изисквания какво е къмпинг и няма да има хора да се захванат с такава дейност . Същото като зоните за паркиране Платете и паркирайте ако намерите къде .
Коментар
-
ХУбу де, аз пък да ви питам? Вие още ли ходите на т.нар. българско черноморие?!Аз ходя единствено за еднодневни плажове, като съм си на Ямбол.Иначе почивка, къмпинг - на уредените за целта места. Далеч от Черно море.И хич не ми пука ще има ли хора да глобяват нарушителите или не. Като са нарушители - да ги глобяват.И аз не ща да ме глобяват, като карам с превишена, ама...кат ме хванат, си плащам.Или законите ще ги спазваме само ако са ни угодни?
Коментар
-
krasio_79bs, ти не знам как цапаш, нито тия снимки за какво са - за вдъхновение може би, но лятото мога да ти щракна някоя друга снимка да видиш как другите цапат. Събира ли сме по 2 торбички за боклук от 30 литра, за да може да седнем на плажа и да ни е чисто, след като къмпингуващите се изнесат.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:ХУбу де, аз пък да ви питам? Вие още ли ходите на т.нар. българско черноморие?!Аз ходя единствено за еднодневни плажове, като съм си на Ямбол.Иначе почивка, къмпинг - на уредените за целта места. Далеч от Черно море.И хич не ми пука ще има ли хора да глобяват нарушителите или не. Като са нарушители - да ги глобяват.И аз не ща да ме глобяват, като карам с превишена, ама...кат ме хванат, си плащам.Или законите ще ги спазваме само ако са ни угодни?
Коментар
-
Еле,цял живот съм до морето. Не ми дрънкай глупости. А лайната на хотелите дето се изливат в морето можеш ли да ги събереш в две торби по 30литра? А тая всичка гора дето е на снимките от къде идва колежке милееща за природата?Едва ли знаеш ,че на завода са му разрешили да вдигне обема си двойно без дори и ОВОС да има.Ама проблема видиш ли е малкия човек който е решил да заведе децата си на палатка.С него е най-лесно да се разправя държавата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар