Чак такава драма не виждам. Той тоя конкурс е някаква пиянска история.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Колегата хитро отклони темата от централизирането и в Бургаска област, а вие го нахокахте веднага.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ntodorov написа:Ето, как в нашата татковина превръщаме един просташки израз на ритнитопковец в култ:http://www.blitz.bg/news/article/396360
Коментар
-
Kay_ написа:Колегата хитро отклони темата от централизирането и в Бургаска област, а вие го нахокахте веднага.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Винаги съм казвал, че комуникацията, чрез писане си е рискова. Някой път, точния подбор на думи, може да доведе, до 20 поста в бонус, докато се рабере, че говорим за едно и също нещо.А по темата с "малкото коте". Мисля, да сменям стратегията и да започна отново да се "боря" с тези вятърни мелници. Понеже, когато ги подминаваш - на тях им поникват рога.Колко е гадна БГ журналистиката. Ако това са момичета от студентски град - аз съм тролей. Познавам момичета, знаещи по 3-4 езика, с награди в различни сфери. Нито една не изглежда така.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Колко е гадна БГ журналистиката. Ако това са момичета от студентски град - аз съм тролей. Познавам момичета, знаещи по 3-4 езика, с награди в различни сфери. Нито една не изглежда така.A17DTС/S
Коментар
-
Кое по-напред да кълне човек, изроди всякакви продължават да се пръкват?Изверг насилвал многократно 40-годишна жена, после я продал за овца и 100 лева http://news.data.bg/2/bulgaria/73446...годишен изнасили и преби баба за втори пътhttp://news.data.bg/2/bulgaria/73465...орМутри счупиха ръцете на шофьор, който ги засякълhttp://news.data.bg/2/bulgaria/73467...ор_койтFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Преди време се бистреше в една тема " за и против смъртното наказание". Ами някой просто си го заслужават.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
stilo_new написа:ntodorov написа:ПС: За колегите от Бургас - днес за разлика от друг път пътувах добре без дръстене и чакане. Изключително спокоен ден.A17DTС/S
Коментар
-
Вече втора седмица съм в един филм по вадене на удостоверение за липса на задължения. 2013-та колегата в Разград го снима камера и получавам честитката на мое име в Благоевград, понеже автомобила е фирмен, съответно бързам да платя, но плащам глобата през фирмената сметка онлайн и... забравям. Миналата година трябваше да сменям документи и в КАТ ми цъфти неплатена глоба, връщам се вадя банковото извлечение, завирам го под носа на служителката, тя смотолевя нещо, но го приема и казва, че ще оправи нещата... Така до миналата седмица, когато отивайки в НАП се оказва, че нищо не е оправено. Това проклето удостоверение ми трябваше за днес... ама нъцки - изпълнителя при когото е разпределено бил на обучение, заместника му каза, че щял да провери (проверява вече пети работен ден) и щял да се обади (още не е). Наложи се да търся връзки, контакти, познати... имам обещание за съдействие за понеделник. Егати шита! Значи, не е достатъчно да платиш, трябва и някой да го отрази, а в крайна сметка потърпевш е гражданина... Нямам думи, аз си нямам друга работа, само да ходя да се разправям с дивотии. И върха е откровеното предложение - да си платя наново, но да вкарам парите от собствено име. Значи ако колата е служебна, могат да ме натрисат мен за виновно лице (като управител), а когато аз плащам през фирмената сметка - не се признава... Иначе ако забавиш задължение към държавата с 1 ден - става страшно... Е няма такава държава!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар