Да не започвам пак темата за българския манталитет, ама при толкова оФчи народ, какво очакваш? И преди съм го писал и пак ще го кажа-българите сме рядко тъп народ, на който винаги някой му е крив и чака някой да го оправи.Мога да си представя, колко народ е видял екшъна и е подминал с мисълта, че не го касае. Ми, като не го касае, да не мрънка!Във Враца беше същото, двама тулупи бият едно момче и 50 човека снимат с телефоните си. Еб@ти народа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Мисля, че тук във форума писах, как преди години в данъчното се скарах със служителка, която правеше на маймуниопашка от 20-30 човека пред гишето си. Аз бях един от всички недоволни, но единствен си "позволих" да я насмета. Знаете ли, какво чувахзад гърба си ??? - Тишина и то тогава, когато ми трябваше подкрепа за да я навеем, а на думите ми: " Знаеш ли, че аз и тези хора ти плащамезаплатата" отговорът и беше: "Опазил ме Господ точно ти да ми плащаш заплатата". В този момент се обърнах към рая-та ( да рая си бяха ) с думите" Чухте ли я " и с надеждата, че този път ще се "развълнуват" те изглеждаха, като забити моркови в калта. Накрая докато си преправях път през ТЪЛПАТА бях дамгосан от служителка на информацията, като изнервен и несдържан...а раята ме гледаше, като "глупав и дръзнал, който пак ще трябва да се разкарва до данъчното"Кво да говоря ? И там бяхме все хора разигравани и чакащи на опашка за да регистрират материалности поради, които ще ПЛАЩАТ данъци.ПС: После отнесох въпроса до кмета. Получих отговор и уверение, че въпросната служителка ( тогава само я описах + деня и часа) е била санкционирана. Дали е било така - не знам, но разбрах, че който не търси, само той не намира удовлетворение или възмездие.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:И понеже съм в активна репродуктивна възраст, след такива случки, винаги се питам "Има ли смисъл, да правя поколение, което да живее така?"Съжалявам за противния монолог, но много често такива случки ми действат демотивиращо.
Коментар
-
Kay_ написа:Постоянно се питам какво е това нещо, което може да заздрави , на първо място човеците като единици, обществото и накрая тази така споменавана държава. Е, аз отговор за себе си - нямам.
Коментар
-
ntodorov написа:Жалко за децата ни, много жалко...Тук всичко девалвира. Изродът може да те набие, може да тепребие, може и да те убие - зависи от кефа му. Прокуратурата ще се самосезира, а "заинтересованите" ще потъркват ръчички, четози случай се е разчул. Случай, който да служи за назидание на "раята" за да бъде по-смирена и сдържана следващия път, когато черни джиповеи секат пътя. Пфууу.Е46 330d 2++
Коментар
-
Казвам му,ти ми идваш отгоре,при което виждам че си със ремърке и давам назад,а ти ме псуваш.И така се разминах без шамари,също така имам,бухалка,бокс,и два ножа.за всеки случай. [/quote]Според мен въобще не би трябвало да ти трябват тези оръжия ако живееш във една нормална държава със Сурови закони за този вид престъпления .Защото ти ставаш едва ли не като тях . Аз съм за електрошок или спрейче и по възможност звъниш на родната полиция която нищо не прави. И пак стигаме до въпроса ,че родната полиция не пази нас а престъпниците . Трябва да измислят закони точно като тези които цитира Immortal във Америка как се съди и как се прилагат нещата . Не може да ми слагат 2000 - 3000 лв глоба за насрещно движение и затвор за алкохол ( не че защитавам тези които пият ) Но не мисля ,че е същото жестоко престъпление като това което са извършили тези " БАТКИ " . Ако присъдата за алкохол е 3години то за това нарушение нека започват присъдите от 10 годинки + ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ТРУД във някоя кариера да мятат камъни и това да им се смята към присъдата .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Kay_ написа:"Има ли смисъл, да правя поколение, което да живее така?"
Коментар
-
Яд ме е, че не са попаднали на точния човек да ги остави още да лежат там.A17DTС/S
Коментар
-
По твоята логика значи могат да те засичат.... и нямаш право да се обаждаш. Някой ще ме принуди да спря и ще почне да ме налага и няма да се защитя, как ли пък не.Няма друг начин за разрешаване, звънял съм на 112 казвал съм номер... и да не мислиш, че някой е направил нещо. Не му ли строшиш главата ще продължава да засича.
Коментар
-
dasteri777, добре, че си носил инструменти с теб и са се разминали нещата.ntodorov, нали поговорката гласеше "По-умния отстъпва". То по тази причина хората спряха да ходят на мачове. Трябват сурови санкции както каза Дидо и най-важното е, те д асе прилагат ефективно, а не сега това да ми го минат за дребно хулиганство.С животински прояви как да се бориш? Напоследък забелязввам, че когато споря с някой неадекватен - направо си мълча, понеже не виждам защо трябва да си губя времето.Станахме държава в която с ана почит: Божиновци, Николети, Андреи, Пулевци, Перукани т.н. Живот и здраве..терминал 1/2 е решението.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
chaveto написа:По твоята логика значи могат да те засичат.... и нямаш право да се обаждаш. Някой ще ме принуди да спря и ще почне да ме налага и няма да се защитя, как ли пък не.Няма друг начин за разрешаване, звънял съм на 112 казвал съм номер... и да не мислиш, че някой е направил нещо. Не му ли строшиш главата ще продължава да засича.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар