stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
-
Не знам, кой и с каква цел е направил тези видеа, обаче явно не е наясно с някои неща. Защо по дя*волите слиза на всяко кръстовище от велосипеда. Явно не знае, че по този начин направена маркировката, е специална за велосипеди и може да се преминава БЕЗ да се слиза от велосипеда, както на обикновена пешеходна пътека . Само това обезмисля видеата, защото разликата в никакъв случай няма да бъде тагава. И другото идва от мисленето на българина да незачита велоалеите. Всеки си паркирал колата, бетоновоза!? и какво ли още не на велоалеята. Вървят по нея, пречкат се и не знам си още какво. Велоалеите са добре замислени и донякъде добре направени, но разберете, че дори да имаме велоалеи като на снимките от другите държави, постнати по-горе, ще омаскарим всичко и положението ще е същото...... нямам думи просто.
Коментар
-
Другият абсурд със новото кръгово до КАТ.Идвайки от локалното платно което минава край бензиностанцията на Петрол,не можеш да се включиш в кръговото и да поемеш към Созопол. Включваш се в един ръкав доста преди кръговото който те връща обратно към Славейков.Отбелязано е със зелен цвят на снимката.Другата простотия е ,че преди кръговото където започва въпросният ръкав няма указателни табели! Как да разбере човек на къде да поеме???Надясно си аут от кръговото и хващаш към Славейков, а в ляво излизаш на кръговото. И на всичко отгоре кръговото е до КАТ и е пуснато от два месеца и знаци няма!
Коментар
-
Не можеш да се включиш в кръговото!Погледни пак снимката и зелената черта. Нямаш достъп до кръговото.Новият ръкав е маркиран с червено и само той ти дава достъп до кръговото. Знаците ги чакам два месеца! Хората за два месеца правят ремонти и всичко е наред,а ние два месеца знаци чакаме.В неделя ако нямаш работа съм съгласен да се разходим с колата до кръговото и да направим един клип.Лично да се убедиш в написаното по горе.
Коментар
-
stilo_new написа:Е, аз ти вярвам колега. Не съм минавал в тази поска на кръговот, откакто е направено. Не знам защо са го направили така. Проектанска грешка или какво?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:stilo_new написа:Е, аз ти вярвам колега. Не съм минавал в тази поска на кръговот, откакто е направено. Не знам защо са го направили така. Проектанска грешка или какво?
Коментар
-
Помните ли измислените светофари към Била в района на Трапезица.Идиот реши да ги сложи точно там, в резултат на което станаха зян много бургазлии. По-късно някой умен се усети, чеправят само бели. Махнаха ги така, както ги и сложиха - все за наша сметка. За съжаление тази малоумщина имаше цената на няколко човешки живота.Ново светофарчеhttps://goo.gl/maps/LRHaqpMBft82Вече го махаме:https://goo.gl/maps/4GzkGU1VH2yA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:http://e-burgas.com/archives/129560Честито на оптимистите. И това е през месец февруари в 16.30 часа.Така беше и в петък, така беше и в понеделник, така е и днес.Пиша умишлено това в темата за абсурдите, защото това е резултат от едни милионихвърлени уж за облекчаване на трафика. Резултатът е налице. Няколко надземни съоръжения, жълти линии и малоумни маркировкисъс светофари, а в резултат - пълен батак покрай тях. Този път се оср@хме на метеното. Да ти Й@ба и средствата по програми - да си ги държат. Какво значи усвояване на средства, като на места в страната няма асфалт, а тук си правим гаври покрай него и ненужниеквилибристики от които всите ще пищим.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
https://goo.gl/maps/2DstBMqAr5K2Ей те това е един от подходите в Меден РудникВ ляво е сниман строежът на вътрешната магистрала. Има я вече - не е лоша. Пътя от който е снимано сега вече е с бус лента забранена за автомобили и други МПС. От останалото платно се "измътиха" ленти към магистралата, друга такава към квартала + крайната дясна отредена за бързата линия, която на всичкото отгоре ще се "прибира" и ще сече останалите ленти към магистралата. И това е в разширената част. Върнете се по-надолу с маркера и вижте, в каква фуния се вкарват колите, като не забравяте, че едното платно е само за автобуса. Имате ли идея, какво представлява в момента тази отсечка. Скоро ще я снимам на видео. Където и да се намира вашето МПС то е притиснато, като менгеме я от мантинела, я от автобус, я от друго МПС. По няколко пъти минавам от там на ден и винаги се опитвам да свиквам, но усещането е, като да се движиш по тесен път в Перуанските Анди.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да минем малко на национално ниво ,че темата взе да става доста бургаска.http://bgnes.com/bylgariia/obshchestvo/4409453/Брах таз калибрация на мостови съоръжения! То било трудна работа.От АПИ обаче твърдят, че има слягане и се извършва калибриране на дилатационните фуги и лагери на моста над река Марица. Това било стандартна процедура, която се прави при нови големи съоръжения, на които фугите и лагерите са монтирани през лятото и през зимните месеци е имало значителна разлика в температурите, обобщават от АПИ.Прочети още на: http://bgnes.com/bylgariia/obshchestvo/4409453/
Коментар
-
море и плаж
Сега взимат о променят закон който забранява спането и паркирането на по малкоот 100 м от плажа.Тогава доста хотели трябва да затворят щото са на помалко от тези 100мСъщо и който паркира на улицата пак може да е в нарушение ако е на по малко от 100 м.Такива абсурди има само тук.Ще хотим пак на море в Гърция там няма такива ограничения може и в Албания.Някои им подава от вън тези безумни решения и без да мислят и обсъждат депутатите ги приемат почти винаги без възраженя.
Коментар
-
Re: море и плаж
kluchar написа:Сега взимат о променят закон който забранява спането и паркирането на по малкоот 100 м от плажа.Тогава доста хотели трябва да затворят щото са на помалко от тези 100мСъщо и който паркира на улицата пак може да е в нарушение ако е на по малко от 100 м.Такива абсурди има само тук.Ще хотим пак на море в Гърция там няма такива ограничения може и в Албания.Някои им подава от вън тези безумни решения и без да мислят и обсъждат депутатите ги приемат почти винаги без възраженя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар