Усвояване на средства си значи точно това - усвояват се едни пари, по възможност така, че да впоследствие да се наложи да се усвоят други пари. Не е идеята да се свърши работа. После ще има пари за камери, за "умни градове", електронно н’ам си к’во си...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
Kay_ написа:Краси, като те гледам как се вайкаш за положението на улиците в Бургас...направо не те виждам ако отидеш за постоянно в град с по-натоварено движение, като Варна, Русе, Пловдив, София.
Коментар
-
Ей ама не спряхте да се оплаквате и плюете. Аз пък на Трапезица никога не съм минавал по-бързо, въпреки че не е завършен ремонта. Като се завърши всичко, светофарите заработят в нормален режим и най-вече като се научите да спазвате правилата, всичко ще си дойде на мястото. WinkA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
не си ли се замислял, че задръстванията са, защото има прекалено много коли, а не щото пътищата са калпави. В Ямбол например преди 2-3 години зад блока паркингът беше абсолютно празен - имаше максимум 1-2 коли паркирани при места за поне трийсетина коли. Сега е фрашкан и след 7-8 часа едва можеш да си намериш място. Което ме навежда на мисълта, че хората са станали по-богати, след като могат да ис позволят толкова колиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Едва ли са по-богати. Паркинга покрай блока, където живея е съставен на 70% от коли с ранга на Брава-та ( паричен диапазон 800-2500лв). Стана така, че едно домакинство има по 3-4 автомобила, а много често половината от тях не се карат. Отделно е проблема и със самото паркиране. Това Поло, Клио, Туинго, Пунто, Корса, 106, С1, Фиеста и т.н. заемат най-много място При мен е така, след 18:00 по паркингите около блокчетата, се почва едно кръжене като лешояд над мърша и чакане да се освободи място. Ама почти винаги се намира бързо, може и мястото да е малко и тясно, но си намирам място за пренощуване на сивата красавица stilo_new, няма да влизам в спорове, за другия път ще си ги поствам наблюденията при вицоветеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ele написа:не си ли се замислял, че задръстванията са, защото има прекалено много коли, а не щото пътищата са калпави. В Ямбол например преди 2-3 години зад блока паркингът беше абсолютно празен - имаше максимум 1-2 коли паркирани при места за поне трийсетина коли. Сега е фрашкан и след 7-8 часа едва можеш да си намериш място. Което ме навежда на мисълта, че хората са станали по-богати, след като могат да ис позволят толкова колиA17DTС/S
Коментар
-
Kay_ - те разходите за купуването обикновено са доста по-малко от тези за обслужването на стара кола след това. Така че след като можеш да си позволиш дори кола в този диапазон, нещо, коеот не си могъл примерно преди 1-2 години, значи си по-богат.ntodorov - обзалагам се, че ако колите са по-малко, няма да има такива задръствания. Затова залагам на увеличаващия се брой автомобили, както казва и статистиката, не толкова на реорганизацията на движението.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ntodorov - обзалагам се, че ако колите са по-малко, няма да има такива задръствания. Затова залагам на увеличаващия се брой автомобили, както казва и статистиката, не толкова на реорганизацията на движението.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Колега. За спазването на правилата не говори. Не ме познаваш за да си позволяваш подобни заключения. Ти мазохист ли си или си замъглен от някаква пристрастност.
Коментар
-
krasio_79bs написа:stilo_new,да те питам ти пробвал ли си с колело да стигнеш примерно от Славейков до М.рудник?А относно за това, че съм бил пристрастен: За първи път се прави нещо, ново и нестандартно за българското мислене в града ни. Но много хора побързаха да го оплюят още в зародиш преди да е готово всичко. И по време на неговото изграждане. Ами нормално е да има затруднения по време на строителството...Ами да изчакме да завърши всичко и тогава да плюем ако е нужно.Да се върне Йоан ли? И градът да се върне в 19-ти векОтносно свободната бус лента и здръстените други от автомобили. Ами нали точно това е целта на всичко това. Хората да слязат от автомобилите си и да ползват МГТ , както и да е удобно велосипедното придвижване, за да може повече хора да изберат това.Така се прави в Европейските държави. Но защо тук не можем да го осъзнаем това , не знам.A17DTС/S
Коментар
-
krasio_79bs написа:stilo_new,да те питам ти пробвал ли си с колело да стигнеш примерно от Славейков до М.рудник?
Коментар
-
Не се прави ТАКА. Вярвай. Те за това чужденците ни се смеят с бургаските ""велоалеи"". Тук във форума някой беше постнал този сайт, който ни осмива, а коментарите на англичаните под снимките ме е срам да коментирам. Ще го потърся този сайт.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Не се прави ТАКА. Вярвай. Те за това чужденците ни се смеят с бургаските ""велоалеи"". Тук във форума някой беше постнал този сайт, който ни осмива, а коментарите на англичаните под снимките ме е срам да коментирам. Ще го потърся този сайт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар