Благодаря на колегата geo_g, че ме подсети да се обърна към колега от форума, който беше активен преди години.Без нищо да му казвам (че се познаваме от преди) просто го попитах за цената и резултата е 10 лв., което лично на мен ми се вижда нормално вече.Утре ще пиша резултата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към ключаря
Collapse
X
-
steven написа:Слав написа:Аз доколкото знам всички ключари плащат сумата Х (която не е малка) всяка година, за да могат да упражняват тази си дейност.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
кола
Ела да го нарежем ПОДАРЪК :D Взимат повече щото може да не стане и после трябва нова заготовкаА това за съюза на ключарите е бошлав работа няма такива изисквания никъде те са около 50 човека в цяла България а то само в София са поне 250 човека Стария дедо не е членувал дедо не е членувал и аз не съм член щото няма никакъв смисъл .Има цени примерни от съюза но всеки може сам да си ги определя Ходил съм да отварям кола да 150 и за 2лв като отварянето е почти еднакво не нещо по специална кола.
Коментар
-
Днес бях да ми нарежат ключа при колегата и както беше казал по телефона, то ми взе 10 лв. за нарязването.Специално преброих, че имаше поне 7 машини за нарязване на ключове. Хем има голяма база за тази цел, в сравнение с конкуренцията, при които имаше по 2-3 машини макс, хем явно и цените са му "нормални". Имаше машини с разни тъч екрани по тях. Очевидно има материална база, в следствие на инвестиция.Като краен резултат си имам 100% функциониращ ключ. Снимка на оригиналния и на моето произведение: @ключар, мерси за предложението. Аз исках просто мнение от твоя страна. Не знам защо 4 дни избягваше тази тема. :D Това е от мен.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
didich написа:Боби, до колкото разбирам ти ключа си си го купил предварително, а търсиш човек, който само да го нареже, тоест говорим само за работа без цената на самия ключ, защото в сайта на въпросния ключар виждам цена от 40лв за авто ключ, така ли стоят нещата или аз нещо съм се омоталA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар