Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към ключаря

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

30 лева е надника на доста хора за 8 часов работен ден!
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

didich написа:
      Боби, питай при тия http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=254356 , гледам колегите много ги хвалят, но аз не съм им ползвал услугите и немога да те ориентирам в цената
      Мерси за предложението. 20 лв. Работи в събота от 10 до 14 часа. Мисля да отида там, щом е толкова препоръчван. :Dп.п. Нека не обръщаме темата в това за тези пари какво може да се направи. Както се казва ако навсякъде е такава цената, то или има картел, или има причина. Очевидно (за мен) първото не може да бъде, та за това ще заложа на второто обяснение.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

След събота кажи как е хавата, че и аз от доста време мисля да си направя резервен ключ за пунтото, че нямам втори и да не изрева някой ден
        punto HGT

Коментар

И аз ще чакам развитието на темата В същото положение съм, с един ключ само ...

Коментар

Изрежи си един ключ без чип за 10 лв., да можеш да отваряш вратите при нужда.Дори и да загубиш ключа с чипа, мисля, че ще ти е по-евтино и лесно да ти разкарат имобилайзера и да си палиш с този ключ, отколкото да сменяш ключалки и прочие.А може и да е възможно да ти направят нов ключ според подредбата на ключалката, нямам представа.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

абе що ключаря не отговаря ,иначе във всички теми е пръв а тук по специалността
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Щото е от картела
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз доколкото знам всички ключари плащат сумата Х (която не е малка) всяка година, за да могат да упражняват тази си дейност. Също така всички те веднъж годишно се споразумяват какъв да бъде диапазона на цените на предлаганите услуги, като съответно корекцията трябва да се спазва стриктно от всички. Що да не е картел ?
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                    Аз доколкото знам всички ключари плащат сумата Х (която не е малка) всяка година, за да могат да упражняват тази си дейност.
                    Стана ми интересно, патентният данък е 198 лв.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Абе къде е ключаря???????????????????
                      Lupo - The Monster
                      Е83 3D

Коментар

M5kov написа:
                        Изрежи си един ключ без чип за 10 лв., да можеш да отваряш вратите при нужда.
                        Точно това иска да направи колегата.И аз съм правил същото на цена 10 лв в Ямбол.Явно в София цените са двойни. Както и за много други услуги, например подстригване, автомивка, смяна на гуми и т.н.

Коментар

За мареата ми го направиха с тяхна заготовка за 12 лв. в един от столичните молове, ама в Сердика ли беше или в Mall of Sofia, нямам никакъв спомен...Заготовката беше най-обикновена, без място за чип, не като тая, дето е показал Боби.
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                            За мареата ми го направиха с тяхна заготовка за 12 лв. в един от столичните молове, ама в Сердика ли беше или в Mall of Sofia, нямам никакъв спомен...Заготовката беше най-обикновена, без място за чип, не като тая, дето е показал Боби.
                            То въпроса не е в заготовката, а какъв е вида на острието.На Мареата е от тези със зъбците, а аз съм показал от тия с каналите.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Представа си нямам
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Ето разликата:Мареа и по-старите:По-новите:За първия ще вземат явно има няма 5-10 лв., а за втория искат 20-30 лв.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X